Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 27°C
Yağmurlu
Rize
27°C
Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Beşiktaş’ta Emirhan Topçu sesleri

Beşiktaş’ta Emirhan Topçu sesleri
A+
A-
17.07.2024
124
ABONE OL

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, stoper transferi için Ç.Rizespor ile pazarlık masasına oturdu

Yerli stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın, Rizespor’dan Emirhan Topçu’yu istediği öne sürüldü. Bu transfer için pazarlıkları bizzat Başkan Hasan Arat’ın yürüttüğü belirtildi.

Kadrosunu Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro İmmobile gibi yabancı isimlerle güçlendiren Beşiktaş, şimdi de yerli transferine yöneldi. 

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; siyah beyazlılar, Çaykur Rizespor’un stoperi Emirhan Topçu için Karadeniz kulübüyle pazarlık masasına oturdu.

Sol stopere takviye edilmesi planlanan 23 yaşındaki oyuncunun kulübüyle en üst merciden görüşmeler yapılıyor. Bizzat başkan Hasan Arat’ın yönettiği bonservis pazarlıklarında önemli aşama kaydedildiği öğrenildi.

Karadeniz ekibiyle 1 yıl daha kontratı bulunan genç oyuncunun da Beşiktaş’a gelmeyi çok istediği ifade edildi. Takımıyla Slovenya’da kampta olan Emirhan’ın gelecek haberi beklediği kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Rize’de 32 maçta forma giyen ve 2793 dakika sahada kalan başarılı oyuncu 1 gol, 4 de asist yaparak takımına hücumda da katkı sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.