Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 24°C
Yağmurlu
Rize
24°C
Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 24°C

Ç.Rizespor Emre Mor Sesleri

Ç.Rizespor Emre Mor Sesleri
A+
A-
29.08.2024
131
ABONE OL

Sarı-lacivertlilerde kadroda düşünülmeyen Emre Mor, Süper Lig’den birçok kulübün ilgisini çekti. En ciddi talip ise Rizespor oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Emre Mor, Süper Lig’den birçok takımdan teklif aldı. Bu takımlar arasında Rizespor, imzaya en yakın kulüp olarak öne çıkıyor.

Atmacalar, sarı-lacivertlilerle 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki sağ açıkla anlaşmaya vardı. Kulüpler arasında kalan ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi imzaların atılacağı öğrenildi.

KİRALIK FORMÜLÜ DEVREDE

Kontratının son yılına giren Emre Mor’un, satın alma opsiyonlu olarak Rizespor’a kiralık şekilde transfer edileceği bildirildi.TAKASTA KULLANILMASI GÜNDEMDEYDİ

Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları kapsamında Emre Mor’u takasta kullanabileceği iddia edilmişti.

Özellikle Kasımpaşa’dan Yasin Özcan için harekete geçmeye hazırlanan Fenerbahçe’nin, kadroda düşünülmeyen isimlerden Serdar Aziz ve Emre Mor’u bu takas için önerebileceği belirtiliyordu.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon devre arasında Karagümrük’e kiralanan Emre Mor, 13 maçta 841 dakika süre alarak 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Ancak bu katkısına rağmen takımının ligden düşmesine engel olamadı. Fenerbahçe’de ise 8 maçta 2 asist yaptı.

ensonhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.