Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 24°C
Yağmurlu
Rize
24°C
Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 24°C

Rize Özel İdarespor Kocapir İle Devam Dedi

Rize Özel İdarespor Kocapir İle Devam Dedi
A+
A-
30.08.2024
110
ABONE OL

RİZE ÖZEL İDARESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ OLAN ÖMER LÜTFİ KOCAPİR İLE 1 YILLIK DAHA SÖZLEŞME İMZALADI

Futbol A Takımı Teknik Ekibi
Ömer Lütfi  KOCAPİR- Teknik Direktör
Turgay KENANOĞLU – Yardımcı Antrenör
Orhan ÇELİK  – Atletik Performans Antrenörü
Şenol KÖSE – Kaleci Antrenörü 

Anlaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kocapir ; “Büyük bir aile olduğumuz Özel İdarespor kulübünde kaldığım için çok mutluyum. Başkanımız ve yönetim kurulumuz bana bu teklifi yaptıklarında düşünmeden kabul ettim, burası benim yuvam. Geçen sezon ortasında zor bir dönemde göreve geldiğimizde kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettik. Kulubumüzü başarıya hep birlikte ulaştıracağımıza inandığım için bu görevi üstlendim. Genç ve dinamik bir kadroyla bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Amacımız Türk futboluna yeni yetenekler kazandırıp, katkıda bulunmak ” dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Beyhan; “Değerli Ömer hocamız ve ekibine Yönetim olarak güvenimiz tamdır, her yıl genlerimizde olduğu gibi bu yılda şampiyonluk parolası ile yola çıkıyoruz, artık bu ligde çok daha tecrübeliyiz ve inanılmaz işler yapacağımıza inanıyoruz. Rize Öze İdarespor olarak alt yapısı ile sürekli oyuncu yetiştiren, her sene üst liglere oyuncu gönderen, ve hedefe oynayan bir takımız bu geleneğimizi bu sene Şampiyon olarak taçlandırıp sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. ” dedi.

rize-ozel-idare.jpeg
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.