Dolar 32,3979
Euro 34,7622
Altın 2.433,53
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Hafif Yağmurlu
Rize
18°C
Hafif Yağmurlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 19°C

Ç.Rizespor’da Moroziuk Antalya kampında sorulara yanıt verdi

Ç.Rizespor’da Moroziuk Antalya kampında sorulara yanıt verdi
A+
A-
29.03.2021
761
ABONE OL

Mykola ve Irina Moroziuk Antalya kampında sorulara yanıt verdi.

MykolaMoroziuk: “Açıkça söylemem gerekirse bu sezon çok kolay geçmiyor. Yeni hocamızla birlikte ligde çıkışa geçtik ve hedefimiz bu sezon sonunda orta sıraların üstü olarak belirledik. Rize’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Kulübü çok benimsiyorum, benim kalbim burada, kendimi ülkemde gibi hissediyorum.

 Bülent hocanın gelmesi ile ilk önce kafamızda ki bazı şeyler değişti. Hocamız bize özgüven verdi ve maçlar kazandık. Hoca bize özgüven verdi, biz de onları mutlu ettik. Eşim Irina bana çok büyük fedakarlıklar yaptı. Rize’yi ve Türkiye’yi çok seviyor.

 Futbolu bıraktıktan sonra ileri ki yıllarda Rizespor’da görev almak isterim. Ayrıca Rizespor’un Ukrayna’da fahri elçisi olurum. Çünkü ben orada çok fazla takımla, oyuncuyla içli dışlıyım. Ben bu kulübe bana ihtiyaç duyulması halinde seve seve görev almak isterim”

IrinaMoroziuk: “Türkiye’yi çok seviyorum, ara da sırada gelip, gidiyorum. Bana sosyal medya yoluyla çok sayıda mesajlar geliyor. Tabi bazı mesajları ise görmezden geliyorum. Eşimin normalde maçlarını izliyorum ama kendi sağlığım açısından maçların son bölümlerini izleyemiyorum. Rizespor’un maçlarının son dakikaları çok heyecanlı oluyor. Kendi sağlığımı düşündüğüm için son dakikalar çok gergin geçiyor ve ben bu durumda eşimin maçlarının son bölümünü maalesef izlemiyorum. Ben de ülkemde amatör bir ligde bir takımın başkanlığını yapıyorum. Pandemi nedeniyle çalışmalara ara verdik ama genelde iyi gidiyor. Türkiye’den bana her hangi bir dizi teklifi gelmedi ama gelirse bir teklif ben isterim oynamayı.”

📰 Taka r— Antalya Serik Belek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.