Dolar 32,3295
Euro 35,0781
Altın 2.306,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Çaykur Rizespor İzmir Deplasmanında

Çaykur Rizespor İzmir Deplasmanında
A+
A-
05.04.2021
485
ABONE OL

Süper Lig’in 33. haftasında Göztepe yarın sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Gürsel Aksel Stadı’ndaki mücadele saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Karşılaşmayı TRT Radyo 1’den naklen dinleyebilir, Maç Merkezi farkıyla trtspor.com.tr’den anbean takip edebilirsiniz…

Ligdeki son 3 maçında kazanamayan ve bu müsabakalarda 1 puan alabilen Göztepe, 33. hafta öncesinde 40 puanla 10. durumda yer alıyor.

Sarı-kırmızılı ekipte eksik oyuncu bulunmuyor. Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, daha önce çalıştırdığı Çaykur Rizespor’a bu kez rakip olacak.

Son maçında sahasında Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kalan yeşil-mavililer ise 35 puanla 13. sırada yer alıyor. 

Rize’de 5 isim yok…Remy kadroya dahil edildi

Karadeniz ekibinde sağlık sorunları bulunan Godfred Donsah, Alexander Soderlund, Michalak ve Zafer Görgen ile kırmızı kart cezalısı olan Milan Skoda, İzmir kafilesinde yer almadı. Rize temsilcisinde, Fransız golcü Remy kafileye dahil edildi.

Çaykur Rizespor’da sarı kart sınırında bulunan Tunay Torun, Yasin Meriah, Eric Sabo, Fernando Andrade ve Damjan Dokovic kart görmeleri halinde Trabzonspor mücadelesinde görev alamayacak.

Çaykur Rizespor’la bugüne kadar Süper Lig’de 9 kez karşılaşan Göztepe, bu müsabakalarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Rakip filelere 10 gol bırakan sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 9 gol gördü.

Ligin ilk yarısında Rize’de oynanan mücadeleyi Çaykur Rizespor 3-2 kazanmıştı.

trtspor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.