Dolar 32,5351
Euro 34,9450
Altın 2.439,05
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 25°C
Hafif Yağmurlu
Rize
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Rize Hemşinspor Bilardo Takımı Türkiye Şampiyonu

Rize Hemşinspor Bilardo Takımı Türkiye Şampiyonu
A+
A-
14.04.2021
438
ABONE OL

Rize Hemşin Spor Bilardo Takımı, Antalya’da düzenlenen Bilardo 1. Ligi’nde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Vali Kemal Çeber, kazanılan şampiyonluk sonrasında Hemşin Spor Bilardo Takımı yönetimini ve oyuncularını tebrik ederek, ” İlimizden tüm Spor dallarında ve farklı alanlarda elde edilen her başarı bizler için gurur kaynağı oluyor.

Son olarak Türkiye Şampiyonu olan Hemşin Spor Bilardo Takımı bizlere bu sevinç ve gururu yaşattı. Kendilerini tebrik ediyor, Porto’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda kendilerine başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Şampiyon Hemşin Spor Bilardo Takımı oyuncuları; Halim Doruk (Kaptan) Ömer Karakurt, Serdal Baş, Mübin İsli, Ufuk Kapusız, Şefik İnce, Yılmaz Ferah, Hızır Savran, Musa Coşkun  ve Yasin Doruk’tan oluşmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.