Dolar 32,5967
Euro 34,8230
Altın 2.410,99
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 27°C
Parçalı Bulutlu
Rize
27°C
Parçalı Bulutlu
Çar 31°C
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Türkiye Kupası da bu akşam İzmir’de Antlyaspor Beşiktaş kozlarını ortaya koyacak

Türkiye Kupası da bu akşam İzmir’de Antlyaspor Beşiktaş kozlarını ortaya koyacak
A+
A-
18.05.2021
546
ABONE OL

Bu sezon 59. kez düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nın finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş bugün İzmir’de karşılaşacak.

Gürsel Aksel Stadı’nın ev sahipliği yapacağı müsabaka saat 20.45’te başlayacak. Mücadelede Ali Palabıyık düdük çalacak.

Süper Lig’i Gürsel Aksel Stadı’nda Göztepe’yi yenerek şampiyon tamamlayan Beşiktaş, 3 gün arayla ikinci kez aynı sahada kupa sevinci yaşayabilmek için ter dökecek.

Ligi 16. sırada tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor ise hem Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürmek hem de Avrupa kupalarına katılım hakkı elde edebilmek için mücadele verecek.

MUHTEMEL 11’LER

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Nuri, Hakan, Fredy, Eren, Amilton, Podolski.

Beşiktaş: Utku, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Atiba, Gökhan Töre, N’Koudou, Larin.

İki takım arasında bu sezon ligde oynanan iki karşılaşma da 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Kupaya bu sezon 4. turdan katılan Fraport TAV Antalyaspor, sırasıyla Pendikspor, Beypiliç Boluspor, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor ve Aytemiz Alanyaspor’u saf dışı bıraktı.

Beşiktaş ise 5. turdan itibaren Tarsus İdmanyurdu, Çaykur Rizespor, İttifak Holding Konyaspor ve Medipol Başakşehir’i eledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.