Dolar 32,5379
Euro 34,9850
Altın 2.429,46
BİST 9.805,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 25°C
Hafif Yağmurlu
Rize
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Rize Valisi LGS sınavı ile ilgili açıklamalarda bulundu

Rize Valisi LGS sınavı ile ilgili açıklamalarda bulundu
A+
A-
03.06.2021
358
ABONE OL

Rize Valisi Kemal Çeber, 6 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde tüm hazırlıkların yapıldığını dile getirdi.

6 Nisan Pazar günü liselere geçiş sınavı(LGS) kapsamında tüm hazırlıkların tamamlandığını dile getiren Çeber, Tüm hazırlıkların tamamlandığını okulların pandemi kuralarına göre ayarlandığını öğrencilerden temaslı ve pozitif olması durumunda da sınava katılabileceklerin ifade ederek tüm öğrencilere başarılar diledi. Çeber,“Pazar günü LGS sınavı var.

Ben Rize’den genel atmosferi biliyorum ki, tüm Türkiye’nin her tarafından her türlü tedbirler alındı. Katılan tüm öğrencilerimize canı gönülden başarılar diliyorum. Öncelikle onların sağlığı ve huzuru bizler için çok önemli. Arzu ettikleri liselerde okuya bilmeleri bizim için çok önemli. Bu noktada arkadaşlarımız uzun süredir hazırlanıyor. Tüm öğretmenlerimiz, tüm okullarımız hazır.

rize-temilzik.jpg

Zaten her öğrenci kendi okulunda sınava girecek. Pandemi şartlarına göre okullarımız hazırlandı. Milli Eğitim Teşkilatımız hazırlandı. Örneğin, o gün bir öğrencimizin pozitif olduğunu öğrendiğimizde onu başka bir okulda sınava alacağız. Bir öğrecimiz temaslı olduğunu öğrendiğimizde de hemen onu temaslılara uygun hazırladığımız okulda sınava alacağız. Dolayısıyla LGS için bütün hazırlıklarımız tamam. Tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin için rahat olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.