Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Hafif Yağmurlu
Rize
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Salomon Rondon ve Volkan Şen Çaykur Rizespor’da

Salomon Rondon ve Volkan Şen Çaykur Rizespor’da
A+
A-
07.07.2021
734
ABONE OL

Fanatik gazetesinin haberine göre.Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, transferde atağa kalktı. Karadeniz ekibi, Dalian Pro’dan Venezuelalı forvet Salomon Rondon ve son olarak Adana Demirspor’da forma giyen kanat oyuncusu Volkan Şen’le anlaşmaya vardı. Atmacalar, iki transferi de kısa süre içerisinde resmen açıklayacak.

Son dakika! Çaykur Rizespor, Salomon Rondon ve Volkan Şen'le anlaştı

Cemali Sertel ve Sebastian Holmen’i kadrosuna katan Çaykur Rizespor , transferde atağa kalktı ve iki flaş isimle anlaşmaya vardı.

Karadeniz ekibi; Rubin Kazan, Zenit, West Bromwich, Newcastle United, CSKA Moskova, Dalian Pro gibi takımlarda oynayan ve bonservisine toplam yaklaşık 68 milyon Euro ödenen Salomon Rondon‘u transfer etti.

Geçtiğimiz sezon Rus ekibi CSKA Moskova’da kiralık olarak forma giyen Rondon, 13 maçta 4 gol, 2 asistle skora katkı sağladı.

Bonservisi Çin ekibi Dalian Pro’da bulunan 31 yaşındaki Venezuelalı forvet, fesih işlemlerinin sona ermesinin ardından kısa süre içerisinde Rize’ye gelecek ve resmi sözleşmeye imza atacak.

Adana Demirspor’un kaptanlarından olan Volkan Şen, geçtiğimiz sezon 15 resmi maça çıktı, 1 gol, 6 asistle oynadı.

Volkan Şen de tamam!

Kanat arayışında olan Atmacalar, tecrübeli oyuncu Volkan Şen’i de bitirdi. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’la TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşayan ve sözleşmesinin sona ermesiyle Adana ekibinden ayrılan 33 yaşındaki isim, artık Çaykur Rizespor‘un başarısı için ter dökecek.

Yakup Çınar / Fanatik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.