Dolar 32,5847
Euro 35,0105
Altın 2.462,26
BİST 9.883,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 20°C
Hafif Yağmurlu
Rize
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesinde Mezuniyet Töreni

RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesinde Mezuniyet Töreni
A+
A-
12.08.2021
530
ABONE OL

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman,  Rize İl Jandarma Komutanı Alb. Hakan Dedebağı, Üniversite yöneticileri, akademik personel ve mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören de Diş Hekimliği Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı fakülte birincisi Abdül Samet Aslan mezun öğrenciler adına konuşmasını yaptı.

Diş Hekimliği Fakültesinin 2010 yılında kurulduğunu ve dördüncü dönem mezunlarını verdiğini ifade eden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman “Diş Hekimliği Fakültemizde şuanda 1 Profesör, 7 Doçent, 13 Doktor Öğretim Üyesi olmak üzere 81 öğretim elemanı görev yapmakta, halkımıza diş hastalıkları ve tedavisi konusunda hizmet etmektedir.” dedi.

Tören de konuşan Rize Valisi Kemal Çeber, “Türkiye’nin dört bir yanından geldiniz ve ilimizde eğitiminizi tamamladınız. Üniversitemiz sosyal imkânları ile teknik donanım ve akademik kadrosuyla çok özel bir yere sahiptir. Fakülte binamız yeni inşa edildi. Ben hem rektörümüzün hem de Zeynep hocamızın nasıl büyük bir hassasiyetle inşaat aşamasını takip ettiklerini ve teknik ekipmanları nasıl titizlikle seçtiklerinin canlı şahidi oldum. Fakülte binamız memleketimize ve milletimize hayırlı olsun. Allah, sizlere verilen bu emeklere ve gösterilen gayretlere layık birer hekim olarak milletimize hizmet etmeyi nasip etsin.” dedi.

rize-dis-hekimligi-1.jpg

Konuşmaların ardından, fakülte birincisi Abdül Samet Aslan’a, Rize Valisi Kemal Çeber ile Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, fakülte ikincisi Fatma Gök’e, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak ve fakülte üçüncüsü Şeyda Tanrıtanır’a, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman tarafından belge ve plaket takdim edildi. Ardından, mezunlar için diploma töreni gerçekleştirildi.

rize-dis-hekimligi-12.jpg

Tören, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş ’un mezun öğrencilere hekimlik andını okutması ve öğrencilerin mezuniyet keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.

rize-dis-hekimligi-13.jpg
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.