Dolar 32,3134
Euro 35,1082
Altın 2.292,61
BİST 9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Çaykur Rizespor-Galatasaray Maçı Biletleri Satışta

Çaykur Rizespor-Galatasaray Maçı Biletleri Satışta
A+
A-
29.09.2021
823
ABONE OL

Süper Lig 2021-2022 Sezonu’nun 8. haftasında, 3 Ekim Pazar günü saat 19:00’da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının biletleri satışa çıktı.

Bilet Alımı
– Taraftarlarımız biletlerini; passo.com.tr, Çaykur Didi Stadyumu Bilet Satış Gişesi, Memişoğlu Parkı Bilet Satış Gişesi ve Passo Mobil uygulaması üzerinden satın alabilirler.

– Çaykur Rizespor biletleri, Galatasaray logolu Passolig Kartlar hariç tüm passolig kartlar ile satın alınabilir.

– Bilet satın almadan önce mobil cihazınızdaki Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasının güncel olduğundan emin olunuz. Uygulamadaki HES Kod Ayarları > Aşı Durumu > Hastalık Durumu ve Test Durumu bildirimlerini aktif hale getiriniz. Aksi takdirde bilet satın alınamayacaktır.

– Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Her taraftarın HES kodu olması zorunludur          

– Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passo.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

Önemli Bilgiler
 – T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren HES’in onay verdiği taraftarlarımız stadyuma girebilecektir.

– Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 güne kadar HES onayı ile stadyuma girebilirler.

– 12 yaşını tamamlamış ve henüz aşı yaş grubuna dahil olmamış taraftalarımız, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir. Ancak söz konusu yaş grubuna aşı tanımlanması durumunda, 60 gün içerisinde aşı takvimini tamamlamamış kişiler stadyuma giriş yapamayacaklardır.

– Seyircilerin COVID-19 kapsamında alınan kurallara uyma zorunlulukları vardır.

– Tüm seyircilerin maske takma zorunluluğu vardır.

– Maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir.

– E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

Bilet Fiyatları
1. Kategori 150 TL
2. Kategori 100 TL
3. Kategori 75 TL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.