Dolar 32,3212
Euro 35,0652
Altın 2.306,86
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Ç.Rizespor Ayağa Kalktı 2-0

Ç.Rizespor Ayağa Kalktı 2-0
A+
A-
06.11.2021
397
ABONE OL

Süper Lig’in 12. haftasında Çaykur Rizespor, Alanyaspor’u Selim Ay ve Djokovic’in golleriyle 2-0 mağlup etti ve 4 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı. Alanyaspor ise ligde 8 maç sonra kaybetti.

Süper Lig‘in 12. haftasında Çaykur Rizespor Alanyaspor ‘u Selim Ay ve Djokovic’in golleriyle 2-0 mağlup etti ve 4 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı. Alanyaspor ise ligde 8 maç sonra kaybetti.

MAÇTAN DAKİKALAR:

5. dakikada Candeias’ın sağdan ceza yayı üzerine ortasında, Efkan Bekiroğlu’nun yere inmeden vuruşunda, top kaleci Gökhan Akkan’da kaldı.

11. dakikada Çaykur Rizespor öne geçti. Sol taraftan kazanılan faul atışında Boldrin’in ceza sahası içerisi arka direğe ortasında, Selim Ay’ın kafa vuruşunda top yerden sekerek filelere gitti: 1-0

26. dakikada Gökhan Gönül’ün sağdan ceza sahası içerisine ortasında savunmadan seken topa Boldrin’in penaltı noktasında şutunda, bir kez daha savunmaya çarpan meşin yuvarlak yan direğe vurarak kornere çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, yeşil-mavili ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

46′ İkinci devre başladı.

46. dakikada santrayla beraber topla direkt kaleye giden Boldrin ceza sahası yayında şutunu çekti. Kaleci Serkan sağına giden topu uzandı aldı. 

47. dakikada bu kez Alanyaspor tehlikeli geldi. Emre’nin uzun topunda sol kanatta topu kontrol eden Candeias ceza sahasına girdi ve ortasını açtı. Babacar gelişine vurdu. Savunmaya da çarpan top kornere gitti.

67. dakikada topla sol çaprazdan ceza sahasına giren Dado, Milunovic’in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem “Penaltı” dedi. VAR kontrolü de kararı değiştirmedi. Beyaz noktaya gelen Djokovic, kalecinin solundan topu ağlara yolladı.

Alanyaspor gole çok yaklaştı ancak direkler izin vermedi! 81. dakikada Eduardo ceza sahası yayından yerden çok sert vurdu. Kaleci Gökhan uzandı, top direkten oyun alanına geri döndü.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Çaykur Rizespor 4 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı.

İki takımın 11’leri açıklandı…

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Selim, Holmen, Cemali, Baiano, Djokovic, Boldrin, Sabo, Boyd, Pohjanpalo.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.