Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C

Ç.Rizespor BITEXEN ile iş birliği anlaşması

Ç.Rizespor BITEXEN ile iş birliği anlaşması
A+
A-
24.11.2021
370
ABONE OL

Çaykur Rizespor fintek sektöründe yerini alıyor. Ç.Rizespor’un adını taşıyan token için geri sayım başladı. RİZE Token adı altında piyasa çıkacak olan kulübümüzün kripto parası için, FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Bitexen Teknoloji A.Ş. ile bir teknoloji iş birliği anlaşması imzalandı.

Ç.Rizespor İstanbul ofisinde düzenlenen imza törenine kulübümüz adına Başkan Yardımcısı Selim Selimoğlu,  Bitexen Teknoloji A.Ş. adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem katıldı.


Rizelileri ve Rizespor taraftarlarını kripto parayla tanıştırmayı hedefleyen bu anlaşma ile birlikte Ç.Rizespor’a ve taraftarlarımıza çeşitli avantajların sunulması hedefleniyor.


Başkan yardımcısı Selim Selimoğlu, kulübe yeni kaynaklar oluşturma, kendi ayakları üzerinde durma ve geleceğe sağlam temeller atabilme adına RİZE Coin’i çok önemsediklerini belirterek, “Bu konuda ilklerden biri olmak gurur verici. Başarılı ve güçlü Rizespor için özveri ile çalışıyoruz. Rize Coin’in iyi bir yatırım olacağına inancımız tam. Bu iş birliği için Bitexen’e  teşekkür ediyoruz” dedi.


Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem ise, “Çaykur Rizespor ile bu anlaşmayı yapmaktan çok mutluyuz. Bitexen olarak Çaykur Rizespor taraftarlarının RİZE tokena göstereceği ilgiden en ufak şüphemiz yok. Başkanımız  Tahir Kıran’a  gösterdiği büyük ilgi ve teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine ve işlem çeşitliliğine sahip Bitexen olarak, futbol ve kripto dünyasını birleştirmeye ve gelişmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Çaykur Rizespor taraftarı için geliştirilen mobil uygulama ile taraftarlarımız; anketlere katılma , transferlerle ve maça çıkan oyuncularla ilgili fikirlerini aktarma, takım ve kulüp üyeleri ile özel aktiviteler, imzalı kulüp ürünleri, maça ve kulübe özel aktiviteler, futbolcularla sahaya çıkma gibi aktivitelerle sınırlı olmamak üzere birçok aktiviteye katılabilecek.


Ç.Rizespor  her gol attığında 530 Token, dahil olduğu lig içerisinde ilk dört sıralamasında ligi tamamlaması halinde 20,000 Token, dahil olduğu ligin şampiyonu olması halinde 1,000,000 ve özel kupa turnuvalarında şampiyon olması halinde 50,000 Token piyasalardan satın alınıp yok edilecek. Çaykur Rizespor mobil uygulaması içerisinde elde edilen gelirlerin %20’si ve NFT gelirlerinin %5’i ise RIZE Token yakımı için piyasadan geri alım için kullanılacak ve yakılacak.

https://www.youtube.com/watch?v=M8KzyL_QVcE
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.