Dolar 32,5069
Euro 34,9330
Altın 2.437,78
BİST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 26°C
Hafif Yağmurlu
Rize
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Rize Merkezde yapılan amatör futbol sahasının ismi Şenol Birol oldu

Rize Merkezde yapılan amatör futbol sahasının ismi Şenol Birol oldu
A+
A-
29.11.2021
380
ABONE OL

Rize Merkez’de bulunan amatör futbol sahasının ismi ‘Şenol Birol Amatör Futbol Sahası’ olarak tescillendi.

Rize Sahilinde yeni hizmete giren ve uzun süredir ismi tartışılan amatör futbol sahasının yeni ismi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Şenol Birol Amatör Futbol Sahası’ olarak tescillendi. Konu hakkında açıklama yapan Rize ASKF Genel Başkanı Ali Çelik konu hakkında yaptığı açıklamada “Rize merkezde yapılan futbol tesislerinin içinde bulunan merkez futbol amatör sahasının isminin Şenol Birol Amatör Futbol Sahası olarak bakanlığımız tarafından tescil edilmesini mutluluğunu taşımaktayız.

Bu vesileyle başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Rize Milletvekili ve NATO PA Türk Grubu Başkanı Dr. Osman Aşkın Bak’a,  Gençlik Spor İl Müdürümüz Gürhan Yıldız’a amatör Spor ailesi olarak şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz. Her zaman amatör sporun yanında olan bizlere abilik yapan değerli büyüğümüz Osman Aşkın Bak’ın katkılarından dolayı bizleri mutlu ettiğini, Rize’de bir çok tesisin yapımına öncülük yapan ve sayısız tesisi kazandıran, kazandırmaya devam edin bakanımıza amatör spor ailesi olarak bir kez daha teşekkür ediyor, yeni statta yeni Şenol Birolların yetişmesini, Rize sporuna ve Türk futboluna genç yeteneklerin yetişmesini temenni ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.