Dolar 32,3679
Euro 34,9608
Altın 2.325,51
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Açık
Rize
19°C
Açık
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Hamza Hamzaoğlu’nun Maç Sonu Açıklaması

Hamza  Hamzaoğlu’nun Maç Sonu Açıklaması
A+
A-
01.12.2021
415
ABONE OL

Çaykur Rizespot teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu Ankaraspor mağlubiyeti sonrası konuştu, Hamzaoğlu, ‘ Forma şansı arayan ftubolcular Ankaraspor’u yenemiyorsa bırakın elenelim’’ dedi..

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme karşılaşmasında evinde Ankaraspor’a 0-1’lik skorla mağlup olan Çaykur Rizespor Kupaya veda etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ‘’ Her şeyden önce Ankaraspor’u tebrik ediyoruz. Bizde Az süre alan Forma şansı bulamayan, biraz daha genç arkadaşlarımıza şans verelim son durumlarını görelim istedik.  Kupayı şunu için önemsiyorum. Bu oyuncularımıza maç kondisyonlarını artırabilmek. Bize ligde katkı sağlayacak oyuncuları görmek için kupayı çok önemsiyorum.  Ama maalesef ilk maçtan elendik. Herkes son durumumuzu görmüş olduk. Bu seviyeyle ne formayı alabileceğimizi nede Süper Lig’de mücadele edemeyeceğimizi net bir şekilde gördük. Bu açıdan baktığımızda bizi için olumlu bir maç oldu. Şimdi Fenerbahçe maçına hazırlanacağız.  Başka kayıplara tahammülümüz yok.  Bu takımla da yenmemiz lazımda ama söylenecek bir şey yok.

HAMZAOĞLU BOLASİE NEDEN KADRO DIŞI KALDIĞINI AÇIKLADI

 Balasie’nin kadro dışı kalmasını sebebini açıklayan Hamzaoülu, “Bolasie son antrenmanda ilk 11 de oynamayacağını anlayınca kendisinin kadrodan çıkarılmasını istedi.  Ben 11 oynamayacaksan oturmamın bir anlamı yok dedi. İki gün sonra antrenmanda kendisinin takımdan ve bizden özür dilemesi gerekirken aynı düşüncede olduğunu gördük.  Antrenmanın başından haklı olduğunu düşününce sen git kafanı topla dedim. Daha sonra geldi konuştuk. Özür diledi ve ilk antrenmanda takımdan da özür dileyeceğini söyledi. Ben kendisine bu düşüncende samimiysen geldi diğer türlü gelme yoksa yine aynı sorunu yaşarız dedim. Samimiysen bizim kimseyi kaybetmeye niyetimiz yok zor bir süreçten geçiyoruz. Her maçımız final maçı. Biz Bolasie’nin takım için mücadele edeceğine inanırsak yola devam ederiz” diye konuştu.

 FENERBAHÇE KARŞISINDA DEPLASMANDA İLK PUAN VEYA PUANLARLA DÖNERİZ.

Hafta sonu Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Yeşil-Mavili Ekibin teknik direktörü Hamza Hamzoğlu deplasmandan puan veya puanlar almayı hedeflediklerini ifade ederek, “Bu maçta Alper performansını yukarıya taşıdı. Sakatlık durumunu atlatmış gözüküyor. Bazı oyuncularımızda olumlu anlamda bir şeyler verdi. Fenerbahçe maçında da en iyi şekilde oynayıp deplasmandan ilk puan veya puanlarımızı almış oluruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.