Dolar 32,5545
Euro 34,8981
Altın 2.430,63
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 28°C
Az Bulutlu
Rize
28°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 25°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Ç.Rizespor Basın Sözcüsündan Transferle İlgili Açıklama

Ç.Rizespor Basın Sözcüsündan  Transferle İlgili Açıklama
A+
A-
26.01.2022
374
ABONE OL

Ç.Rizespor’un haftalardır suren transfer bilmecesi devam ederken basın sözcüsünden acıkma geldi.

Çaykur Rizespor Başkan yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, milli arada transferleri tamamlamaya çalışacaklarını kaydetti. Selimoğlu bir stoper, bir sağ bek, bir sol bek, bir on libero transfer edeceklerini kaydetti.

Şu an iki yabancı oyuncu ile anlaştık. Kadromuzdan 2 oyuncu göndermek istiyoruz. Bu hafta göndereceğimiz oyuncuları gönderip anlaştığımız 2 yabancı oyuncuya imza attırmayı planlıyoruz. Bizde kadromuzun transfere ihtiyacı olduğunun farkındayız ama öyle hemen bu işler olmuyor, zaman alıyor. Taraftarımız az sabrederse 4-5 oyuncu daha almayı hedefliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.