Dolar 32,5065
Euro 34,9070
Altın 2.425,83
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 30°C
Az Bulutlu
Rize
30°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 17°C

Hani Ç.Rizespor Cumhurbaşkanının Takımıydı Korunuyordu

Hani Ç.Rizespor Cumhurbaşkanının Takımıydı Korunuyordu
A+
A-
28.02.2022
411
ABONE OL

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, 4-2 kaybedilen Galatasaray maçının ardından hakeme tepki gösterdi. Kıran, “Nereye kadar susacağız! Sen mi Cüneyt Çakır’ı istemiyorsun, al sana Ümit! Nereye kadar gidecek bu? Hani Cumhurbaşkanı’nın takımıydık, kollanıyorduk! Nasıl olacak!” sözlerine yer verdi.Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor’u 4-2 yendi. Maçın hakemi Ümit Öztürk’ün kararları tartışma konusu olurken Karadeniz ekibinin başkanı Tahir Kıran mücadelenin sonunda TV100’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.Tahir Kıran’ın açıklamaları şöyle:

“ARTIK YETER”

“Ben artık kimseye güvenmiyorum. Barış olsun, futbol sahada oynansın dedikçe, işin cılkını çıkardılar. Ligin 3. haftasından beri, bunları yaşıyoruz. Artık yeter. 2-1 galipken maçı aldılar, 4-2 oraya verdiler. Galatasaray hak ederek alsa, ağzımı açmazdım.

“BU KADAR UCUZ DEĞİL”

İlk maçta olduğu gibi Galatasaray yine hak ettiği bir maçı kazanmadı. Takımımı tebrik ederim. 10 numara oynadılar. Çok zor bir deplasmanda oynadık. Stat Galatasaray – Fenerbahçe maçı gibi doluydu. Bırakın futbol oynansın, kazanan da kazansın. Bu kadar ucuz değil!

“ONLARA YAPILANLARI DA GÖRDÜK”

İstediğin kadar bağır, ya ceza alıyorsun ya da bağırdığınla kalıyorsun. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Artık bezdik! İnsanların emeklerini çalmayın! Benim içinde geçerli, Göztepe için de geçerli! Onlara yapılanları da gördük. Galatasaray’ı kurtarmanıza gerek yok. Galatasaray kendi kendini kurtarır! Bir haftadır bu maça hazırlandık, bu takımı nasıl toparlayacağız. Baiano’yı eline vurdun diye attın.

“BÖYLE KOMİK PENALTILAR OLUR MU”

MHK Başkanı’nı aradım ‘Buna Galatasaraylı diyorlar, bize yanlış yapmasın’ dedim. ‘Hayır, ben çok eminim ve kefilim’ dedi. MHK başkanı kefaletini ödesin! Maç sırasında da kendisini aradım. Böyle komik penaltılar olur mu? Bizim penaltılarımız verilmedi.

“AYIPTIR!”

Omar, Gedson’un kaval kemiğine girdi, bizim aleyhimize faul verdi! O hareket direkt kırmızı! Ayıptır arkadaşlar! İnsanların emeği var.

“KİMLERİN NERELERDE OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ”

Biz katliam yaşadık! Resmen Rizespor’un hakkı yenmiştir! Nereye kadar susacağız! Sen mi Cüneyt Çakır’ı istemiyorsun, al sana Ümit! Nereye kadar gidecek bu? Hani Cumhurbaşkanı’nın takımıydık, kollanıyorduk! Nasıl olacak! Kimlerin, nerelerde olduğunu görüyoruz.

Kaynak : sondakika com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.