Dolar 32,3849
Euro 35,0576
Altın 2.326,64
BİST 9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Parçalı Bulutlu
Rize
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

İBB Başkanı Rize’de

İBB Başkanı Rize’de
A+
A-
03.05.2022
768
ABONE OL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Vatandaşlarla Buluştu.

Bayram ziyareti için Karadeniz’e giden İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu.

Bayram ziyareti için Karadeniz’e gelen İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu.
“ÇOCUKLUĞUMUN EN GÜZEL YILLARINI BU KIYI ŞERİDİNDE GEÇİRDİM”
Sözlerine çocukluk yıllarını anarak başlayan İmamoğlu, “Çocukluğumun en güzel anılarını bu kıyı şeridinde yaşadım. Ticaret yolculuğunda babamın araçlarına eşlik ettim, bu güzel kıyının bereketi 70’li 80’li yıllarda hanemize bereket getirdi. Rize’den başlar Hopa’ya kadar, oradan döner Artvin’e Murgul’a kadar kamyonla malzeme dağıtır, her ilçesinde müşterilerimizin tezgahlarına geçer, selamlaşır, kucaklaşır, hemhal olur birbirimizi anlardık” dedi.

ekrem1.jpg

“6 LİDERİN ORTAYA KOYDUĞU DÜŞÜNCENİN EN BÜYÜK NEFERİ OLACAĞIM”
Bugün Türkiye’de farklı siyasi görüşler bir araya geldi, memleketin tekrar özgürleşmesi için, tekrar insanların düşüncelerini özgürce ortaya koyabilmesi için, gençler umutla dolsun diye bir ittifak masası kuruldu. Ben de 6 liderin ortaya koyduğu düşüncenin, İBB başkanı olarak en güçlü neferi olacağım. Hepinizin huzurunda söz veriyorum.
“BU MİLLETİN EN AZ YÜZDE 60’I DEĞİŞİM İSTİYOR”
Yola çıktığımızda ‘Ben İstanbul ittifakının adayıyım’ demiştim. ‘Herkesin oyuna talibiz’ demiştim ve günün sonunda belki de tarihin en yüksek oyunu alarak İBB Belediye Başkanı seçildim. Şimdi de bu milletin en az yüzde 60’ının değişim istediği ortamda hep birlikte başaracağız. Bu masanın en büyük büyük vaadi barıştır, huzurdur, bir arada dimdik ayakta durmaktır. Gençlerine fırsat vermektir, tarımda üreticinin yanında olmaktır. Kadının, gencin yanında olmaktır.”
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.