Dolar 32,3263
Euro 35,1256
Altın 2.296,88
BİST 9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Ç.Rizespor’da Erzurum Kampı öncesi Bülent Korkmaz’dan açıklamalar

Ç.Rizespor’da Erzurum Kampı öncesi Bülent Korkmaz’dan açıklamalar
A+
A-
06.07.2022
276
ABONE OL

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor Teknik Direktör Bülent Korkmaz, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, “Ben çilek transfer talep etmiyorum, meyvelerin her türlüsünden istiyorum” dedi.

“Geçtiğimiz bir haftalık süre içerisinde bazı futbolcuların kronik sakatlıkları ortaya çıktı. Onlar sağlıklı çalışamadı. Biz de genç oyuncularla antrenmanlara devam ettik. Antrenmanlar iyi gidiyor.”

“Yarın Erzurum’a gideceğiz. Hazırlıklarımızı orada devam edeceğiz, 7’sinde Konya ile hazırlık maçı yapacağız, 8’inde antrenmanımızı yapıp 3 gün izne çıkacağız ve sonrasında Erzurum’da hazırlık maçlarına devam edeceğiz. Tabii ben de bu süreçte transfer bekliyorum. Kerem’i aldık, Muhammed ile anlaştık. Erzurum kampında ne olacak göreceğiz.”

“Yöneticilerimiz transfer konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bazı oyuncularla anlaşmaya vardık bazılarıyla da anlaşmaya yaklaştık. Ancak tam sonuçlanmadan hiçbiri için Rizespor’un transferidir diyemeyiz. Umarım onlar da imza atar ve Erzurum kampında istediğimiz transferler oluşur. İşin esprisi olursa ben çilek transfer talep etmiyorum, meyvelerin her türlüsünden istiyorum.”

https://www.youtube.com/watch?v=44kLR4OkLiM
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.