Dolar 32,5485
Euro 34,8870
Altın 2.438,19
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 28°C
Az Bulutlu
Rize
28°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 25°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Yatabare adım adım Ç.Rizespor’da

Yatabare adım adım Ç.Rizespor’da
A+
A-
18.07.2022
356
ABONE OL

Geçen sezon Süper Lig’den düşen ve bu sezon Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor’dan dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. Karadeniz ekibi Sivasspor’un Malili santraforu Mustapha Yatabare’yi transfer etmek için girişimlere başladılar.

Geride kalan sezon Süper Lig’e veda eden Çaykur Rizespor yeni sezonda tekrardan yükselmek istiyor. Bu anlamda dikkat çeken isimleri kadrosuna eklemeye çalışan takımda sürpriz isimler de gündeme geliyor. Karadeniz ekibinin son olarak ilgilendiği oyuncu ise Yatabare oldu.

Yeni sezon öncesi takımların transfer hareketliliği sürerken Çaykur Rizespor’dan da oldukça dikkat çeken bir hamle geldi. Çaykur Rizespor etkili bir golcü ile kadrosunu güçlendirmek isterken gündeme gelen oyuncu ise Mustapha Yatabare olmuş durumda.

Temaslar başladı

Çaykur Rizespor’da yeni sezonda golcü konusunda gündeme gelen isim Mustapha Yatabare oldu. Karadeniz ekibinin oyuncuyla oldukça yakından ilgilendiği ve futbolcuyu kadrolarına katmak için düğmeye bastığı aktarıldı. Bu anlamda oyuncuyla ilgili yakın zamanda önemli transfer gelişmelerinin olması söz konusu. 

Kısa sürede netlik kazanacak

İki takım arasında yapılan görüşmelerde sona gelindiği aktarılırken transferin kısa süre içerisinde sonuca ulaşacağı aktarılıyor. Oyuncunun Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın Yiğidolar’ın hocası Rıza Çalımbay’ın forvete takviye açısından Yatabare’nin gidişine onay vereceği öğrenildi.

Oyuncunun kariyeri

Futbola Beuavis takımında başlayan oyuncu ardından; Amiens, Villemomble, Boulogne, Clermont, Guinamp formalarını giydi. Futbolcu 2014’te ise Trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor sonrasında Montpellier’e kiralanan oyuncu ardından Karabükspor, Konyaspor ve Sivasspor formalarını terletti. Şimdilerde ise Sivasspor’un oyuncusudur. Futbol hayatında 1 kez Fransız Kupası kazanan oyuncu 1 kez de Türkiye Kupası şampiyonluğu elde etti.

haber365

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.