Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Hafif Yağmurlu
Rize
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 26°C
Çar 28°C

Rize’de İlköğretim Haftası Kutlandı

Rize’de İlköğretim Haftası Kutlandı
A+
A-
15.09.2022
255
ABONE OL

Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası” kapsamında Rize Merkez Hüseyin Yardımcı İlkokulunda gerçekleştirilen kutlama programına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda; öğrenciler tarafından şiirler okundu. Bayrak teslim töreni yapılarak, koro dinletisi gerçekleştirildi.

Programda konuşan Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, eğitim öğretim yılının büyük bir heyecan ve coşku ile başladığını belirterek, “Öğrencilerimizin heyecanını görüyoruz. Ülkeleri var eden ve ülkelerin gelişmişliğine en büyük katkıyı sunan beşeri sermayedir. Bunun en temeli eğitim ve eğitimin sac ayaklarının bunun içine entegre edilebilmesidir. Eğitimin 3 sac ayağı vardır. Bunun ortasında öğrencilerimiz vardır. Eğitimciler ve ailenin rolü de burada yadsınamaz. Geçtiğimiz 2 yıl pandeminin gölgesinde çok keyifsiz ve ilk kez karşılaştığımız problemleri çözmekle geçti. Bu yıl heyecanlı, coşkulu ve alışa geldiğimiz cıvıltı ve şen şakrak bir şekilde öğretim yılına başlıyoruz, ümit ediyoruz ki  böylede devam eder.

Sevgili eğitimciler; bu yavrularımızın hayata hazırlanmasında, içlerindeki potansiyelin ortaya çıkarılmasında ve kendini tanıma serüvenlerinde yapacağınız her bir katkıya şükranlarımızı ifade ediyoruz.  İnanıyorum ki eğitimcilerimiz öğrencilerimiz için ellerinden gelen bütün özveriyi gösterecekler, çocuklarımız da son derece eğlenceli huzurlu bir dönem geçirecek. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyorum. Velilerimize de bizlere gösterecekleri desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi

Programa Vali vekili Gülhani Ozan Sarı’nın yanı sıra; İl Mili Eğitim Müdür Engin Emen, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mete Avcı kurum müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Programın ardından sınıfları gezen Vali Vekili Sarı ve beraberindekiler öğrencilerle sohbet ederek, derslerinde başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.