Dolar 32,5810
Euro 35,0254
Altın 2.459,12
BİST 9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 25°C
Hafif Yağmurlu
Rize
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Bülent hoca gitse ne olacak x futbolcular daha mı üst düzey futbol oynayacak

Bülent hoca gitse ne olacak x futbolcular daha mı üst düzey futbol oynayacak
A+
A-
21.09.2022
306
ABONE OL

Ç.Rizespor Adana’da sahada kayboldu, ne oynadığı belli olmayan devamlı pas hataları yapan acemice geri pasları deneyen kişisel hatalar la çok kotu bir oyun ortaya koyan oyuncuların sonrasında mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Bu müsabakada anlaşıldı ki bu haliyle ve oynadığı oyunla Ç.Rizespor bu ligin sıradan takımı kimse kimseyi kandırmasın, müsabakada görünen bu kadrodan kimse şampiyonluk play off   beklemesin.

Bu kadro şampiyonluk için çok yetersiz ancak bu kadroda çok şey beklenilen oyuncular alt liglerde oynarsa kendilerini geliştirirse kendileri için de iyi olur. Samsun müsabakasında seyrettiğimiz Benhur, Mithat, Emir Han sahada kayıp topa vurmakta geç kaldılar topu atıklarında vücutları gitmiyor çok ağırlar oyuncular olduklarını görüldü.

 Buradan baktığımızda kotu oynayan Samsun karşısında iyi bir görüntü veren bazı oyuncular, Adana karşısında bu fizikle bu şampiyonluğu hadi bırakın bu ligi dahi kaldıramaz.

Bülent hocanın ve kamuoyunun da aynı fikirde olduğu transfer döneminde bu takıma direk oynayacak dört oyuncu alınmalıydı bu gün daha çok görüldü, bu takım bu haliyle küme düşmez ortalarda oynar sıradan takım olur, alt da ki takımlar toparlarda küme düşme durumu dahi yaşanabilir.

Tamam dedik bu takıma zaman lazım daha yeni bir takım ligin başı destek verelim ama görünen köyde kılavuz istemez.

Bir santrafor alınmış inanılmaz, adam ileride duvar her atılan top sanki duvara vuruyor ya geri geliyor ya rakibe gidiyor,orta saya alınan oyunculara bakın kanat oyuncularına bakın stoperlerine bakın sol bekine bakın .

Ç.Rizespor Adana da döküldü bir takım bu kadar güçsüz bu kadar beceriksiz bu kadar rakibi rahat oyun alanı bırakan bir oyun ortaya koyamaz arkadaş bu kabul edilemez.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda bazı kitleler Bülent hocayı ıstıfaya çağırıyor, Bülent hoca gitse ne olacak x futbolcular daha mı üst düzey futbol oynayacak kadro belli boşuna masraflar gerek yok.

Bülent hoca elinden gelen her şeyi denedi maça baktığımızda her turlu hamleleri yaptı iki santrafora dondu ve kulübedeki bütün kozlarını kullandı kadro bu, bu kadro oynadıkça daha iyi olabilir ama bu noktada bu kadar.

Şimdi isim vermek istemiyorum ama yanı kadroya baktığımızda şampiyonluğa oynayacak bu takımda kaleci hariç ilk on birde oynayacak bir tane oyuncu var mı yok arkadaşlar doğru bir.

Tutturmuşuz hoca gitsin baştan berı on yargılıyız on yargılı olmayalım, barı diyelim ki olan oldu hocalara paraları carcur edeceğine ,ara transfere kadar gidebileceğimiz yere kadar gidelim duruma göre ara transferde takıma takviyeler yapılsın.

Burada gitmesi gereken bu transferleri yapandır şu futbolcuları şampiyon olcağız diye milleti kandıramazsınız. Bu transferleri yapanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz yazıklar olsun bırakın Ç.Rizespor’un yakasını artık yeter dünyalar kadar sizin sayenizde paralar her sezon çöpe gidiyor el insaf ya doymadınızdı Allah’tan korkun yazık günah. Ç.Rizespor’a gelen paralar Rize’nin utsunu camla kaplardı sizler ise bir adım ilerleyemediniz bir adım ya bir adım  ..

Gecen sezondan kalan oyuncular var onlar zaten çöp halinde,  kasmışlar Ç.Rizespor’a, hak etmedikleri paralara tüysüz yetimin dahi hakkı var  yiyip yatıyorlar o paralar onlarda asla helal olmaz kimse kusura bakmasın.

Birde Bülent hocaya durmadan kusur bulunuyor, Bülent hoca benim babamın oğlu değil kendisiyle merhabam dahi yok ama doğruları göz ardı etmek de olmaz ,bu çöpler ne iş yapar antrenmanlara dahi iyi çalışamıyorlar belki de hocayı dinlemiyorlar burası çiftlik mi hane burada demirbaş yöneticiler bunlardan niye  seslerini çıkarmıyor .

Futbolun f sini bilmeyen gizli başkanlar yönetimde olan futbol fakiri yöneticiler burnundan kıl aldırmıyor kafa kesiyorlar eserleri de bu işte. İnsan utanır bırakır gider ya sokağa çıkamaz adamlar Ç.Rizesporlu değildi kendilerine oynuyorlar Ç.Rizespor düşse kalksa kimin umurunda ..

Geldığımız noktaya baktığımızda bazı futbolcular kasık sakatlıkları görüyoruz  futbolu bilenler bilir kasık  sakatlığı niye olur bu oyuncular nerelere gidiyor  ..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.