Dolar 32,5422
Euro 34,8926
Altın 2.441,28
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 28°C
Az Bulutlu
Rize
28°C
Az Bulutlu
Çar 30°C
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Rize Yeşilköye Semt Sahası

Rize Yeşilköye Semt Sahası
A+
A-
26.10.2022
269
ABONE OL

Rize Güneysu Yeşilyurt Köyünde yapımı tamamlanan semt sahasının açılışına Rize valisi Kemal Çeber Danıştay Üyesi İbrahim Er, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Ç. Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Çeber, sporun her alanında ilimizde önemli yatırımların yapıldığını ifade ederek, “Bugün de Yeşilyurt köyümüzdeki semt sahasının açılışı için bir araya geldik. Bu sahayla birlikte ilimiz genelinde 16 adet semt sahasını hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin sporla iç içe büyümelerini çok önemsiyoruz. Bunun içinde şehir ve ilçe merkezlerimizin yanı sıra köy ve mahallerimizde de spor yatırımlarını hayata geçiriyoruz. Semt sahalarıyla birlikte mahalle ve köylerimizde gençlerimiz için spor aktivitelerini icra edecekleri çok güzel mekânlar oluşturmaktayız. Gençlerimiz burada vakitlerini geçirerek kötü alışkanlıklardan uzak duracaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.