Dolar 32,5214
Euro 34,7856
Altın 2.420,98
BİST 9.711,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 29°C
Parçalı Bulutlu
Rize
29°C
Parçalı Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Özel Çocuklardan Rize Valisi Ziyareti

Özel Çocuklardan Rize Valisi Ziyareti
A+
A-
05.12.2022
259
ABONE OL

“3 Aralık Dünya Engeliler Günü” etkinlikleri kapsamında özel çocuklar Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Rize Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerini karşılayan ve her biriyle tek tek ilgilenen Vali Çeber, ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek atmacalarına “hoş geldiniz” dedi.

Vali Çeber çocuklarla sohbet ederek geleceğe dair planlarını ve düşünlerini dinledi. Çocukların güncel konular ve gündem dair sorularını cevaplayan Vali Çeber, her zaman atmacalarının yanında olduğunu hatırlatarak kendisinden istek ve taleplerinin olup olmadığını sordu.

Vali Çeber, “Toplumun ayrılmaz birer parçası olan özel çocuklarımızın huzuru, mutluluğu ve iyi eğitim alabilmeleri bizim en önemli amacımız ve mutluluğumuzdur. Sosyal devlet anlayışı ile engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, eşit ve üretken bireyler olmaları sağlamak her kesimin görevidir. İmkân sağlandığında, engelli bireylerin, bilimden sanata, spordan kültüre her alanda gurur verici başarılara ulaştıklarını hep birlikte görmekteyiz. Bizler her zaman tüm imkanlarımızla bunları sağlamaya çalışacağız” dedi.

Vali Çeber’e eşi Neslihan Ayan Çeber’in de eşlik ettiği ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve İl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altuntaş’ta eşlik etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.