Dolar 32,5894
Euro 34,7907
Altın 2.422,92
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 28°C
Parçalı Bulutlu
Rize
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 30°C
Per 25°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Rize’de Renkli Golbol Müsabakası

Rize’de Renkli Golbol Müsabakası
A+
A-
05.12.2022
222
ABONE OL

Rize Valisi Kemal Çeber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün engelli bireylere yönelik gerçekleştirdiği sportif faaliyetler etkinliğine katıldı.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen engellilere yönelik sportif faaliyetler etkinliğine katılan Vali Çeber, alanda gezerek sportif faaliyetler gerçekleştiren engelli bireylerle sohbet etti. Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Golbol takımıyla müsabaka yaptı.

Görme engellilere özgü bir spor olan Golbol müsabakasında Vali Kemal Çeber, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Gençlik Spor İl Müdür Gürhan Yıldız gözlerini kapatan gözlük takarak Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Golbol takımıyla müsabaka yaptı. Kıyasıya geçen müsabakada Rize Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Golbol takımı Vali Çeber’in takımını 5-4’lük skorla yenerek galip geldi.

Müsabaka sonunda rakip takımı tebrik eden Vali Çeber, “Zorlu bir mücadele oldu. Oynarken çok zevk aldık. Rakip takımı tebrik ederim” dedi.

Vali Çeber müsabaka öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Engelli kardeşlerimizle her zaman bir arada oluyoruz. Bugünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün organizasyonu dolayısıyla bir aradayız. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz sahip olduğu tüm imkanları, fiziki unsurları ve salonları engelli bireylerin de istifade edeceği şekilde organize ediyor. Bunu her alana yayamaya gayret ediyoruz. Bugün burada Golbol ekibiyle bir müsabaka yapacağız. Geçen yıl kurulan bir ekip ama hızla ilerliyorlar. Engelli bireyler sosyal hayatın içinde olmalı. Spor yapmalı, her alanı kullanmalı. Burada hep birlikte olmamız bizi mutlu ediyor. En büyük engel sevgisizliktir. Sevgiye sahip olduğunuz zaman her türlü engelin aşılacağını söylüyoruz. Bugün ilimizin çeşitli yerlerinde programlar düzenleniyor. Her alanda engelli kardeşlerimizle birlikteyiz. Herkesin bir engelli adayı olduğunu hatırlatmak isterim. Engelli kardeşlerimizin zorluklarını kaldırmakta hepimize görevler düşüyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.