Dolar 32,5908
Euro 34,8058
Altın 2.422,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 28°C
Parçalı Bulutlu
Rize
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 30°C
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Rize’de Bakan Yardımcısı Sağlık Yatırımlarını Değerlendirdi

Rize’de Bakan Yardımcısı Sağlık Yatırımlarını Değerlendirdi
A+
A-
07.01.2023
239
ABONE OL

İlimizdeki yatırım ve projelerin takibi için Ankara’da bulunan Rize Valisi Kemal Çeber, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci’yi ziyaret ederek Rize’deki sağlık yatırımlarıyla ilgili istişarede bulundu.

Ankara temasları kapsamında Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci ile bir araya gelen Vali Kemal Çeber, başta Rize Şehir Hastanesi olmak üzere Rize’deki sağlık yatırımları ve sağlık hizmetleri hakkında görüşmelerde bulundu.

Ziyarette, özellikle sağlık alanında ilimizi bir üst çıtaya yükseltecek olan Rize Şehir Hastanesindeki çalışmaların son durumu değerlendirildi. Türkiye, sağlık alanında cumhuriyet tarihinin en köklü dönüşümünü yaşarken Rize’nin de bu yatırımlardan en üst düzeyde yararlanması için yapılacak çalışmalar istişare edildi.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunun Vali Çeber, “Ülkemiz dünya arenasında sağlıkta zirveye koşarken, ilimiz de bu yatırımlardan payını almakta ve her alanda olduğu gibi sağlık alanında da cumhuriyet tarihinin en önemli yatırımları ilimize kazandırılmaktadır.

Bugün Sağlık Bakan Yardımcımız aynı zamanda hemşerimiz Şuayip Birinci beyle, ilimizin mega projelerinden şehir hastanemiz ve diğer sağlık yatırımlarımızı değerlendirdik. Son derece verimli bir toplantı oldu. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanımız ve bakan yardımcılarımız da projeleri yakinen takip etmekte. Türkiye yüzyılına girdiğimiz 2023 yılında, ilimizin projelerini hem yerinden hem de Ankara’dan takip ederek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.