Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 17°C
Az Bulutlu
Rize
17°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 28°C

Ç.Rizespor’da iki transfer daha

Ç.Rizespor’da iki transfer daha
A+
A-
14.02.2023
266
ABONE OL

 TFF TARAFINDAN DEPREM NEDENİYLE UZATILAN TRANSFER DÖNEMİNDE YEŞİL – MAVİLİTAKIM KADRODA TAKVİYELER YAPMAYA DEVAM EDİYOR.

Haftalardır santrafor konusunda arayışlarda olan temsilcimizde transferin son gününde gündeme gelen ve uçuş bileti alınan Kamerunlu forvet John Mary, hatırlanacağı gibi ülkemizde yaşanan büyük afet sonrası biletini iptal etmişti. TFF’nin UEFA’dan özel izin alarak transfer dönemini uzatma kararı alması ardından yeniden transfer çalışmalarına hız veren Ç.Rizespor’da santrafor mevkine yeniden gündeme gelen Kamerunlu John Mary, önceki gün İstanbul’a gelerek dün sağlık kontrolünden geçtiği öğrenildi.

Japon liginde Avispa’da forma giyen 29 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarında herhangi bir sıkıntı çıkmaması ardından yeşil -mavili takım bu oyuncu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Malatyaspor’lu Ogün Rizesporlu Oldu!

Öte yandan ligden çekilme kararı alan Y. Malatyaspor’da forma giyen futbolculara özel transfer izni çıkmıştı.

Bu doğrultuda sezon başında da Rizespor’un transfer listesinde yer alan orta saha oyuncusu Ogün Özçiçek’in yeni adresi Rize oldu.

Oyucu ile anlaşmaya varan yeşil – mavili kulüp 24 yaşındaki orta saha oyuncuyu sezon sonuna kadrosuna kattı.

SOL BEKE SÜPER LİG TAKVİYESİ GELEBİLİR?

Yeşil – Mavili takım transfer çalışmaları kapsamında arayışlarda olduğu sol bek konusunda son noktaya geldi.

Deprem nedeniyle süper ligden çekilen Gaziantep FK takımında forma giyen H.İbrahim Pehlivan ile ilgilen Ç.Rizespor bu futbolcunun vereceği kararı bekliyor.

Ç.Rizespor, ara transferde dış transfer çalışmalarına devam ettiği, yönetimin yerli bir kaleci ve yabancı bir forvet daha alarak transferi kapatmak istediği gelen bilgiler arasında yer alırken, Papa’nın takımdan ayrılması ardından Hurk ve Mendes ile de yolların ayrılması düşünüldüğü gelen bilgiler arasında yer alıyor.

TAKIM BUGÜN TOPLANIYOR

Yeşil – mavili ekipte izin bugün sona eriyor. 4 Mart’ta oynanması planlanan Samsunspor maçı hazırlıklarına Ç.Rizespor bu akşam yapacağı çalışmayla yeniden başlayacağı öğrenildi.

Ajans53

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.