Dolar 32,3744
Euro 34,9769
Altın 2.326,12
BİST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Parçalı Bulutlu
Rize
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 23°C

Rize özelidarespor’da kan değişikliği

Rize özelidarespor’da kan değişikliği
A+
A-
01.03.2023
249
ABONE OL

Bal lig 3. grupta şampiyonluk mücadelesi veren  Rize İl özel İdarespor daha önce Teknik Direktör Mikail üzümcü ile yolları ayırmıştı.

Yaşanan bu yol ayrımı sonrasında Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezinde görev yapan teknik sorumlular Ekrem Dil, Samet Papaker ve kaleci antrenörü ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmış.

Yaşanan bu kan değişikliği sonrasında Rize şehrini bölgesel amatör ligde temsil eden Rize İl özel İdarespor’un yeni teknik ekibi göreve başlamıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.