Dolar 32,3769
Euro 34,9712
Altın 2.325,70
BİST 9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Açık
Rize
19°C
Açık
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 25°C

Rize Belediyesinden sabırlı aile mutlu çocuklar konulu konferans düzenledi

Rize Belediyesinden   sabırlı aile mutlu çocuklar konulu konferans düzenledi
A+
A-
18.03.2023
256
ABONE OL

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından eğitimci yazar Dilek Cesur’un sunumuyla “Sabırlı Aileler; Mutlu Çocuklar” konulu konferans düzenlendi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi gerçekleştirilen konferansta ailelerin çocuklarını yetiştirmede dikkat edeceği hususlar, sergilenen davranışların hayatın farklı dönemlerinde nasıl ortaya çıktığı eğitimci yazar Dilek Cesur tarafından katılımcılara aktarıldı.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de gençler ve ailelerle birlikte konferansı izledi. Başkan Metin, konferans öncesinde yaptığı selamlama konuşmasında Rize Belediyesi olarak bilgilendirici, eğitici ve gençlerin hayatlarına ışık tutacak faydalı konferanslar düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

Dilek Cesur konferansta, kendi hayatından ve yaşanmış hikayelerden yola çıkarak bireylerin küçük yaşlardan itibaren aile içerisinde yaşamış olduğu olayların etkilerinin neler olduğu, velilerin çocuklarına nasıl davranması gerektiği anlatıldı.

Meslek seçiminde ve okul başarısında velilerin ne şekilde yol izlemesi gerektiğinden bahseden Dilek Cesur, çocukların ve gençlerin de anne, baba ve kardeşlerine olan davranışlarının önemine dikkat çekti.

Düzenlenen konferansı başta veliler ve gençler olmak üzere her yaştan kişinin ilgiyle izledi. Konferans hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.