Dolar 32,5560
Euro 34,9318
Altın 2.443,60
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 25°C
Hafif Yağmurlu
Rize
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Rize Bal Ligi Final Maçı

Rize Bal Ligi Final Maçı
A+
A-
19.04.2023
262
ABONE OL

Süper Amatörde ligi birinci bitiren Güneysu spor Bal dan gelen Çayeli spor ile Bu Cumartesi günü saat 14.00 da Şenol Birol futbol sahasında tek maç üzerinden oynanacaktır.

HABER: NECATİ DİLİ

Galip gelen takım Bal  maçında oynamaya hak kazanacaktı. Müsabaka berabere biterse On beşer dakika oynanacak o sürede berabere biterse penaltı atışlarına gidilecek üstün gelen takım Balda mücadelesini sürdüren taraf olacak.

Bal Maçı öncesi Rize ASKF  İl binasında konuyla ilgili toplantı yapıldı. Toplantıya Rize ASKF başkanı Ali Çelik, Futbol İl temsilcisi Yusuf Birinci, İl temsilci yardımcısı Tarkan Mamati, Şenol Birol futbol sahası müdürü Mehmet Sukas ve TFSKD Rize Şube başkanı Necati Dili hazır bulundu Konuyla ilgili açıklamada

ASKF başkanı Ali Çelik: Cumartesi günü saat 14 de (22.04.2023)oynanacak olan BAL terfi maçı için Pazartesi günü saat 17.00 da Güneysu  spor ve Çayeli spor kulübü yöneticileri ve antrenörleri ile birlikte federasyonumuzda (Rize ASKF) toplantı salonunda her iki kulübün yanı sıra olan Bal’a terfi maçın toplantısını yaparak maçın değerlendirmesini yaptık.

Federasyon olarak bizler iki güzide kulübümüzün fair play ruhuyla birlikte hareket ederek müsabakanın Rize futbolseverleri keyifli bir şekilde yansıması için gerekli tedbirlerimizi aldık.

Bu hususta inanıyorum ki müsabaka sonucunda kazanan Rize futbol olacaktır bu duygu düşüncelerle birlikte iki kulübümüze canı gönülden başarılar diliyor, Allah’ım gönüllerine göre vermesini diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.