Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 16°C

Süper Lig Ve 1. Lige Yeni İsim Sponsoru

Süper Lig Ve 1. Lige Yeni  İsim Sponsoru
A+
A-
12.07.2023
188
ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, e-ticaret platformu Trendyol ile Süper Lig ve 1. Lig için isim sponsorluğu anlaşması imza töreninde açıklamalar yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), e-ticaret platformu Trendyol ile Süper Lig ve 1. Lig için isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, imza töreninde açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Trendyol, Süper Lig ve 1. Lig2in isim sponsoru oldu

Büyükekşi, “Bugün tarihi bir işbirliği anlaşmasını duyurmak için karşınızda olmaktan dolayı çok büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ülkemizin en güçlü ve en hızlı büyüyen markalarından biri olan Trendyol hem Süper Ligi’mizin hem de 1. Ligi’mizin isim sponsoru oluyor. Tarihin en büyük sponsorluk anlaşması

Bugün sizlerin huzurunuzda Süper Lig ve 1. Lig tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Süper Lig’imiz 11 Ağustos’ta 66. sezona merhaba diyecek ve 2023-24 sezonunda Trendyol Süper Lig adıyla oynanacak. 

Yine aynı şekilde 1. Ligi’mizde aynı şekilde Trendyol 1. Lig adıyla oynanacak. Ve liglerimize çok büyük bir değer katacak. Bildiğiniz gibi Trendyol büyük futbol ailemizin büyük bir destekçisi. Kadın ve erkek A Milli takımlarımız ile e-milli takımmızın da resmi sponsoru. Ayrıca 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinin ardından başlattığımız Omuz Omuza kampanyamızınd a en büyük destekçilerinden birisi oldu. 

Trendyol, Gaziantep FK ve Hatayspor’a sponsorluk yapacak

Yine deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK ve Hatayspor biliyorsunua aynı şekilde Türkiye’nin en önemli gastronomi şehri. Bu iki gastronomi şehrimize de önümüzdeki sezonda lige katılmalarıyla birlikte Trendyol Yemek olarakta onlara sponsorluk yapacak. 

TFF olarak, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana futbolumuzun marka değerini ve itibarını artırmak için ekonomik olarak çok büyük sıkıntılar çeken kulüplerimize yeni gelir kaynakları yaratmak için en önemli konuyu gündemimize aldık ve bu konu üzerinden her gün yeni projeler üretiyoruz. 

“Süper Ligi’miz şu an dünyanın en değerli 10 ligi arasında yer alıyor”

Ve bu şekildeki yeni ürettiğimiz projelerin ilkini de bugün hayata geçirmiş olacağız. Biliyorsunuz futbol tüm dünyada büyük bir endüstri haline gelmiş durumda. Trendyol ile yaptığımız bu anlaşmanın Türkiye’de futbol ekonomisinin daha da büyümesine yapacağı etkinin yanı sıra futbolumuzun marka değerine de büyük katkı sağlayacağına eminim. Süper Ligi’miz şu an dünyanın en değerli 10 ligi arasında yer alıyor. Ancak biz bunu yeterli görmüyoruz.

 Avrupa’nın en değerli 6. ligi durumunda. Trendyol’un vereceği destekle birlikte futbolumuzun gözbebeği Süper Lig’de rekabet, heyecan ve kalitenin daha da artacağına, hem Avrupa’da hem de dünyada futboldaki konumunu daha da yükselteceğine inanıyorum. İnşallah bu sayede Avrupa kupalarında mücadele eden kulüplerimiz daha büyük başarılara imza atacak. Ve bize de halkımıza büyük bir sevinç yaşatacaklar. Milli Takımımız da son 2 maçta galip geldiğinde tüm ülke olarak büyük bir sevinç yaşadık. Trendyol, Milli Takımı’nın da sponsoru. Aynı mutluluğu Trendyol Süper Lig olarak yaşayacağız. “Anadolu takımlarımızın da daha güçlü hale gelmesini sağlayacak”

Bunun yanında, yine Trendyol’un 1. Lig’de isim sponsoru olması bu ligde mücadele eden Anadolu takımlarımızın da daha güçlü hale gelmesini sağlayacak. TFF 1. Lig hem futbol hem de mücadele anlamında daha çekişmeli hale gelmesi Süper Lig’in kalitesinin artmasına da pozitif olarak yansıyacak. Bu işbirliğimiz süresi içerisinde Süper Lig ve 1. Lig’deki 39 kulübümüzün yeni yetenekleri Türk futboluna kazandırmasına, uluslararası; Arda gibi yetenekler yetiştirmesi ve Türk yıldızlarının dünyada daha da çok kendini göstermesinde ve yetişmesinde büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. 

“Türk Milli Takımı geniş ve kaliteli oyuncu havuzuna sahip olacak”

Bizim bu yapılan çalışmalar milli takımımıza da katkı sağlıyor. Genç yeteneklerin artmasıyla Türk Milli Takımı geniş ve kaliteli oyuncu havuzuna sahip olacak. Trendyol bu sene faaliyete geçireceğimiz spor portalı var. Bu spor portalı içerisinde Süperlig.com olarak satış ve yeni nesil dijital olgunlaşmalar ile işbirliğimizi daha da derinleştirerek yeni bize birtakım imkanlar sağlayacak. Bu sayede futbolu daha geniş kitlelere taşımış olacağız” dedi.

Anlaşmanın detayları

Öte yandan TFF, Süper Lig’in isim sponsoru Trendyol ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Toplam 700 milyon TL ödeme yapılacak. Bu rakam her takıma eşit miktarda dağıtılacak.

Mehmet Büyükekşi, “Biz Trendyol’u sponsor olarak değil iş ortağı olarak görüyoruz. İş ortakları birbirine fayda sağlarlar. 700 milyon TL’lik bir anlaşma sağladık. Bu anlaşmayı 2023-24 sezonu için hayata geçirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Süleyman Hurma: “Türk futbolu bu desteği hiçbir zaman unutmayacaktır”

Süleyman Hurma da “Türk futbolu vahim kelimesiyle dahi anlatılamayacak ekonomik sıkıntılar çekerken Trendyol’un harika sayılabilecek desteği Süper Lig kulüpleri için çok değerlidir. Para vermek kolay iş değildir. Türk futbolu bu desteği hiçbir zaman unutmayacaktır. Aldığımızın yüz katını Trendyol’a vermek de bizim hedefimiz olmalıdır.” değerlendirmesinde bulundu.

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, “Türk futboluna desteğimizi farklı bir seviyeye taşıyoruz. Süper Lig’in gelecek sezon yoluna Trendyol Süper Lig olarak devam edecek olması bizim için büyük gurur ve mutluluk. Bu sadece Trendyol’un değil 30 milyona aşkın müşterimizin sponsorluğudur. Süper Ligimiz dünyanın en değerli 10 ligi arasında yer alıyor. Futbolumuzun ve kulüplerimizin marka değerini yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. 1. Lig’e vereceğimiz destekle Anadolu kulüplerimize önemli katkı sağlayacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

Murat Özkaya: “Kimse Türk futboluna inanmıyor”

Türk futboluna kimsenin inanmamasını en büyük eksik olarak gördüğünü dile getiren 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Murat Özkaya ise şunları aktardı:

“Türk futbolu vahim dedi Süleyman (Hurma) abi. Vahim diyemem, buna katılmıyorum. Eksik kalan şeyleri yeni federasyonumuzla tamamlıyoruz. Eksiğin var olduğu yer ise inanmamış olmak. Kimse Türk futboluna inanmıyor. Başarıyı o günkü kazanç olarak görüyor, yarının yeni bir gün olduğunu unutuyoruz. Türk futboluna sahip çıkmak bir iki kişinin eliyle olamaz. Taraftar yoksa sponsor yok. Futbolumuzu ileriye taşımak için basına, taraftara ve yöneticilerimize iş düşüyor. Hep birlikte federasyonumuz önderliğinde gelin Türk futbolunu ileriye taşıyalım.”

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle imza töreni sona erdi.

AJANSSPOR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.