Dolar 32,3503
Euro 34,6827
Altın 2.393,77
BİST 10.160,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 16°C
Az Bulutlu
Rize
16°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Ak Parti Derepazarı İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

Ak Parti Derepazarı İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması
A+
A-
30.09.2023
302
ABONE OL

Rize’nin Derepazarı ilçesi belediye başkanı Selim Metın bir kaç gün önce Çaytv televizyonunda yaptığı açıklamalara, Ak parti Derepazarı ilçe başkanlığından gecikmeden cevap geldi.

 Derepazarı ilçemiz Derepazarı Belediye Başkanı Sayın Selim Metin katıldığı televizyon programında AK Parti ilçe teşkilatımızı, Cumhur ittifakı hukukuna ve siyasi ahlaka sığmayacak şekilde son derece yakışıksız ifadelerle hedef almış, bizzat isimler vererek tehditler savurmuştur. 4,5 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığındaki başarısızlığını, verdiği sözleri tutmamasını partimize ve ilçe teşkilatımıza tahvil etmeye çalışması traji komiktir. Sayın Metin’in “Ak Parti Derepazarı ilçe teşkilatı bizi engellemek için elinden gelen her şeyi yapıyor” demesini kabul etmiyor, şiddetle reddediyoruz. Bu ifade en hafif tabiri ile kuyruklu yalandır.

Aynı programda uzun uzadıya anlattığı iller Bankası desteği ile yapılan altyapı projesine Partimizin ve Milletvekilimiz Sayın Muhammet Avcı’nın desteğini belirten, galericiler sitesi ile ilgili il başkanımız Sayın Hikmet Ayar’ın desteğini vurgulayan Selim Metin’in tutarsızlıklarını kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. AK Parti sıkı hiyerarşik yapısıyla genel merkezimizden il, ilçe teşkilatları ve mahalle temsilcilerimize kadar aynı çizgide hareket eden bir siyasi organizasyondur. İlçe teşkilatımızın, il başkanlığımızdan, genel merkezimizden bağımsız hareket etmesi, politika üretmesi söz konusu dahi olamaz. İlçemiz Derepazarı’na yapılan tüm olumlu işlere (alt yapı çalışması ve diğer destekler gibi) AK Parti bir bütün olarak destek vermiş ve vermeye de devam edecektir. AK Parti bir eser ve hizmet hareketidir. Milletimizin yararına olan her olumlu yatırıma, hizmete parti ayrımı yapmaksızın imkanlar dahilinde katkı sunma şiarından asla taviz vermez.

Belediye başkanı Selim Metin’in hezeyanlarla dolu açıklamalarının esas hedefi başarsızlığını, kifayetsiz yönetim anlayışını ve yine kendi ifadesi ile oluşan 80 milyonluk borç kamburunu örtme gayretidir. Verilen desteklerlere rağmen bitirilemeyen altyapı, talan edilen üst yapı, bilinen 80 milyonluk borç yükü ve diğer olumsuzlukların sorumluluğu belediye başkanı Sayın Selim Metin’e aittir.

Bir takım dedikodular üzerinden kendine siyaset alanı açmaya çalışan ve siyasi kutuplaşmayı körükleyen belediye başkanı Selim Metin’i nezakete ve doğruları söylemeye davet ediyoruz.

Hüseyin Topal

AK Parti Derepazarı ilçe Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.