Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 17°C

Rize Valisi Öğretmenler Odası Buluşması

Rize Valisi Öğretmenler Odası Buluşması
A+
A-
10.10.2023
133
ABONE OL

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, “Eğitimin Kalbine Gidiyoruz” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Öğretmenler Odası Buluşmaları” programına katılarak Çay İlkokulundaki öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Göreve geldiği ilk andan itibaren ilimizde eğitime dair her konunun önceliği olacağını belirten Vali Baydaş, Çay ilkokulu’nda gerçekleştirilen öğretmenler odası buluşmasında öğretmenlere bir araya gelerek sohbet etti. Eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak için yapılan “Mebiz” çalıştayındaki çalışmalar sonucunda oluşan yol haritasına göre projeler yaptıklarını ifade eden Vali Baydaş, “Yürütmüş olduğumuz çalışmalar içerisinde eğitimin her zaman çok özel bir yeri vardır. İlin Valisinden ilde yaşayan herkes, eğitimdeki kalitenin yüksek olmasını istemeli ve o konuda gayret göstermelidir. Eğitimden istifade eden; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, devletin yerel ve merkezi temsilcileri, hepsi eğitimin birer paydaşı pozisyondadır. Eğitimde güzel bir başarı elde etmek için bu paydaşların gayretine, çalışmasına da ihtiyacımız vardır. Hepsi birden canlı olmalı, hepsi birden verimli olmalı ki, biz daha fazla başarıyı elde etmiş olalım. Bizler de üzerimize düşen görevleri yerine getirme gayesi güderek, öğretmenlerimizle bir araya gelip onların daima yanında olduğumuzu göstermek ve alanlarında en iyisini yapabilecekleri konusunda destek vermek için bu tür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Şehrin değerlerini ve dinamiklerini de sürece katarak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Öğretmenler odası ziyaretinde Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla yapılacak etkinliklerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Baydaş, sınıflara konuk olup, öğrencililerin talep ve isteklerini dinledi. Ardından okul kantinini gezerek incelemelerde bulunan Vali Baydaş, okul çevresindeki esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Baydaş, esnaflara hitaben “Burada göreceğiniz en ufak bir olumsuzluğu ilk hissedecek olan esnafımızdır.  Dolayısıyla böyle bir durum olduğunda sizlerden ilgili birimlere haber vermenizi bekliyoruz” dedi.

Vali Baydaş’a ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.