Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Hafif Yağmurlu
Rize
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Rizeli teknik direktör boş sözleşmeye imza attı

Rizeli teknik direktör boş sözleşmeye imza attı
A+
A-
12.10.2023
198
ABONE OL

Trabzonspor’da ikinci Abdullah Avcı dönemi resmen başladı. Bordo-Mavililer, teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı’nın getirildiğini bildirdi. Deneyimli teknik adamın boş sözleşmeye imza attığı kaydedildi.

Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica ile yolların ayrılmasının ardından Abdullah Avcı ile resmi olarak anlaşıldı. Bordo-mavili takımın son şampiyon hocası boş sözleşmeye imza atarak camiaya geri döndü.

Süper Lig’de Nenad Bjelica ile hedeflenen başarıyı yakalayamayan Trabzonspor, Hırvat hoca ile yolları ayırdı. Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası kesinlik kazanan ayrılık resmiyete dökülürken Abdullah Avcı ile prensip anlaşması yapılmıştı. Bjelica’nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Avcı ile yeni birliktelik resmiyete döküldü. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile masaya oturan teknik adam, ikinci kez görev yapacağı Trabzonspor’un hocası olarak resmi sözleşmeyi imzaladı.

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzaladık Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karar sonucu Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüzde görev yaptığı ilk dönemde 1’i Lig ve 2’si Süper Kupa olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Avcı, Başkanımız Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede hiçbir şart belirtmeden boş sözleşmeye imza atmıştır. Bu anlaşmanın camiamıza, kulübümüze ve Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadelerine yer verildi.

trtspor

Abdullah Avcı’ya hayırlı olsun başarılar diliyoruz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.