Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Hafif Yağmurlu
Rize
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Ç.Rizespor teknik direktörü Çay TV de canlı yayındaydı

Ç.Rizespor teknik direktörü Çay TV de canlı yayındaydı
A+
A-
19.10.2023
150
ABONE OL

Bir yıl aranın ardından yeniden süper lig’e çıkan Çaykur Rizespor, şehrin gururu oldu. atmacalar taraftarlarına büyük sevinç yaşattı. Bugün takımın başarılı Teknik adamı İlhan Palut ile yola devam eden Çaykur rizespor yeni başarılara imza atmanın peşinde. Çay tv’de canlı yayın konuğu olan Çaykur Rizespor Teknik direktörü İlhan Palut, gazeteci ve spor yorumcuları Selim denizalp ve Alihan Teletar’ın sorularını cevapladı.


Sanattan siyasete, spordan turizme kadar her türlü bilginin paylaşıldığı Bölgenin tek televizyon kanalı olan Çay TV son dakika haberlerin yanında flaş açıklamaları da sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Rize’nin önemli değerlerinden biri de spor.

 Bugün takımın başarılı teknik adamı İlhan Palut ile yola devam eden Çaykur Rizespor yeni başarılara imza atmanın peşinde. Çay Tv’de canlı yayın konuğu olan Çaykur Rizespor Teknik direktörü İlhan Palut, Gazeteci ve spor yorumcuları Selim Denizalp ve Alihan Teletar’ın sorularını cevapladı.


PALUT: “İLK GÜNLER YOĞUN GEÇTİ”
Teknik direktör Palut, ilk günler tek amaçlarının bir an önce kadroyu kurmak olduğunu söyledi.


PALUT: “LİG’İN EN GENÇ TAKIMIYIZ”
Teknik direktör Palut, transferde izledikleri yol haritasını açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.