Dolar 32,3836
Euro 34,7708
Altın 2.439,83
BİST 9.999,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Az Bulutlu
Rize
19°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C

Almanya-Türkiye Maçı Hangi Kanalda

Almanya-Türkiye Maçı Hangi Kanalda
A+
A-
17.11.2023
211
ABONE OL

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında yarın deplasmanda Almanya ile karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT 1’den naklen yayınlanacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmayı garantileyen A Milli Futbol Takımı, elemelerdeki son maçı öncesinde Almanya ile özel maçta karşı karşıya gelecek…

Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Bartosz Frankowski yönetecek.

Saat 22.45’te başlayacak karşılaşma TRT 1’den canlı yayınlanacak.

Hazırlık maçının oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı, geçmişte Türkiye ile Almanya arasındaki üç karşılaşmaya ev sahipliği yaptı.

Bu mücadelelerin birini ay yıldızlılar kazanırken, iki maç Almanya’nın üstünlüğüyle sona erdi.

A Milli Takım, 100 yıllık tarihinde 13 kez Batı Almanya, 5 kez Doğu Almanya, 8 kez de iki ülke arasındaki sınırların kaldırılmasının ardından birleşen Almanya ile olmak üzere toplam 26 kez karşı karşıya geldi.

A Milli Takım bu maçlarda 6 galibiyet, 15 yenilgi ve 5 beraberlik aldı.

İki ülke A milli takımları arasındaki son maç 3-3 berabere bitti.

Ay yıldızlı ekip 3 kez geriye düştüğü mücadelenin uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

A Milli Takımda kadrodan çıkarılan Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu dışında eksik bulunmuyor.

Vincenzo Montella yönetiminde Hırvatistan ve Letonya’yı mağlup eden Milliler, galibiyet serisini Almanya ile oynanacak hazırlık maçında da devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.

EURO 2024’ün ev sahibi olarak turnuvaya direkt olarak katılacak olan Almanya, hazırlık maçlarında aldığı üst üste 3 yenilginin ardından Birleşik Amerika ve Fransa maçlarında galip gelerek moral buldu.

Ülke basınında ağır eleştirilere maruz kalan ve son hazırlık maçında Meksika ile berabere kalan teknik direktör Julian Nagelsmann, Türkiye karşısında galip gelerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Almanya’da Leipzig’in kalecisi Jannis Blaswich ve Werder Bremen forması giyen hücum oyuncusu Marvin Ducksch ilk kez panzerlerin kadrosuna dahil edildi.

Almanya’da Türk asıllı yıldız İlkay Gündoğan da kariyerinde ilk kez Türkiye’ye karşı mücadele edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.