Dolar 32,5008
Euro 34,9094
Altın 2.440,91
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 17°C

Rize İl Genel Meclisin Toplantısında Rize İl Özel İdaresi 2024 Bütcesı

Rize İl Genel Meclisin Toplantısında Rize İl Özel İdaresi 2024 Bütcesı
A+
A-
28.11.2023
135
ABONE OL

RİZE İL GENEL MECLİSİ TOPLANTISINDA RİZE İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2024 YILI BÜTÇESİ 816 MİLYON TL OLARAK BELİRLENDİ.

İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı başkanlığında İl Özel İdaresi 2024 Yılı Mali Bütçe görüşmelerinin yapıldığı Kasım ayı olağan toplantılarının 19. birleşimine,

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı.

Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Mustafa Fatih Topçu, komisyon olarak Kasım ayı boyunca sürdürdükleri çalışmalar sonucunda bütçeye son şeklini verdiklerini belirterek, Rize İl Özel İdaresi 2024 Yılı Mali Bütçesinin 816 Milyon TL olmasını öngören Komisyon Raporu ile 2024 Yılı Performans Programını mecliste okudu.

rize-ozel-idare-12.jpg

Üye görüşlerinin alınmasının ardından Meclis Başkanı Sabit Karafazlı tarafından oylamaya sunulan Plan Bütçe Komisyon Raporu ile 2024 Yılı Performans Programı oy birliği ile kabul edildi.

Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, bütçeyle ilgili yaptığı konuşmada Kasım ayı boyunca sürdürülen bütçe görüşmelerini başarılı bir şekilde tamamladıklarını ifade ederek “Bu bir aylık süreçte İl Özel İdaresi olarak 2024 yılında köylerimizde sürdüreceğimiz yatırımlara olanak sağlayacak bütçemize bugünkü toplantımızla son şeklini vermiş olduk.

rize-ozel-idare-13.jpg

Belirlediğimiz bütçeyle birlikte bugüne kadar köylerimizde hayata geçirdiğimiz içme suyu, yol, alt ve üst yapı gibi birçok yatırımımızı daha da arttırarak vatandaşlarımıza çağımızın gereklerine uygun daha kaliteli hizmet sunmayı hedeflemekteyiz. Köydes ve yatımcı kurumlarımız üzerinden sağladığımız bütçelerle de yaptığımız hizmetleri çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda 2023 yılı bütçemizin yatırıma dönüşmesi ve 2024 yılı bütçemizin şekillenmesinde emeği geçen Genel Sekreterimize, Genel Sekreter Yardımcılarımıza, Plan Bütçe Komisyonumuza, İl Genel Meclisi Üyelerimize ve Birim Müdürlerimize teşekkür ediyor, 816 Milyon TL olarak belirlediğimiz 2024 yılı bütçemizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

rize-ozel-idare-14.jpg
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.