Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C

AK Parti Derepazarında sahaya indi

AK Parti Derepazarında sahaya indi
A+
A-
13.12.2023
413
ABONE OL

AK Parti Derepazarı Teşkilatı Aday Adayları ile birlikte sahaya çıktı. AK Partiİlçe başkanı Hüseyin Topal talan belediyeciliği anlayışına bugün burada ortaya koyduğumuz birlik ve beraberlikle son vereceğiz dedi.

AK Parti Derepazarı ilçe teşkilatı belediye başkan aday adayı olan Bünyamin Albayrak, Şaban Kalça, Erkan Köse, Ömer Vanlı ve Ahmet Ayhan Yıldız ile birlikte sahaya indi. İlçe başkanı Hüseyin Topal yaptığı açıklamada “ Tüm aday adaylarımız ile sahaya indik. Aday belirleme süreci il başkanlığımız nezdinde devam ediyor. Biz bütün aday adaylarımız ile AK Parti paydasında buluşup sahada çalışmaya başladık. Son 5 yılda Derepazarımız talan belediyeciliği ve keyfi bir yönetim anlayışıyla karşı karşıya kaldı. Yeni dönemde Derepazarı yeniden AK Parti belediyeciliği ile kalkınmaya başlayacak. Adayımız netleşince yine aynı şekilde birlik beraberlik içerisinde sahada olacağız. Derepazarımızda kaybolan 5 yılın izlerini silmek için var gücümüzle çalışacağız. Milletimizin bütününü kapsayacak, kalkınan altyapı ve üst yapısı AK Parti döneminlerindeki gibi olamadı için var gücünüzle çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.