Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Hafif Yağmurlu
Rize
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C

2024 Yılında 9 Milyar TL’lik Hibe Desteği

2024 Yılında 9 Milyar TL’lik Hibe Desteği
A+
A-
22.03.2024
84
ABONE OL

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun 2024 yılında 248 milyon Avro (Yaklaşık 9 Milyar Türk Lirası) hibe dağıtacağını vurgulayarak Rizeli hemşerilerinin bundan en üst düzeyde yaralanmasını istediklerini belirtti.
 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon-Rize İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret ederek TKDK’nın çalışmaları  ve 2024 yılındaki faaliyetleri hakkında Vali Baydaş’a bilgiler verdi.

Rize bu desteklerden ilk kez faydalanacak

Vali Baydaş, TKDK’nın yürüttüğü proje ve çalışmaları yakından takip ettiğini ifade ederek, “Rize bu desteklerden ilk kez faydalanacak, Rize’nin kalkınması adına TKDK büyük bir fırsattır. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız vakit kaybetmeden Rize irtibat ofisimizi ziyaret etsin. İlimize ne kadar çok yatırım kazandırırsak o kadar çok istihdam yaratmış oluruz” dedi.

Türkiye genelinde 2024 yılında 248 milyon Avro (Yaklaşık 9 Milyar Türk Lirası) dağıtılacağını, bununla ilgili takvimin belirlendiğini, ilgililerin detaylara kurumun web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşabileceğini belirten TKDK il Koordinatörü Şansal Aydoğdu, “Rize’nin bu hibe desteğinden etkin olarak faydalanabilmesi için yoğun olarak çalıştıklarını ifade eden ” ilimizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak yatırımları desteklemekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.