Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 24°C
Yağmurlu
Rize
24°C
Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 24°C

Rize Hentbol Takımları Bu Hafta Süper Lig’e Vira Bismillah Diyecek

Rize Hentbol Takımları Bu Hafta Süper Lig’e Vira Bismillah Diyecek
A+
A-
30.08.2024
104
ABONE OL

2024-25 HENTBOL SEZONU KADINLAR VE ERKEKLER SÜPER LİG MAÇLARI, BU HAFTA BAŞLIYOR. RİZE’DEN İKİ TAKIMIN YER ALDIĞI ERKEKLER SÜPER LİG’DE, RİZE BELEDİYESPOR VE GÜNEYSUSPOR, İLK HAFTA MAÇLARINI KENDİ SAHALARINDA OYNAYACAK

Kadınlar Süper Lig’de ilk hafta maçları 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde oynanacak. Erkekler Süper Lig ise 31 Ağustos, 1 ve 4 Eylül tarihlerinde yapılacak karşılaşmalarla start alacak.

Rize Belediyespor ve Güneysuspor, 1 Eylül Pazar günü sahaya çıkacak. Rize Belediyespor, saat 13.00’da Rize Yenişehir Spor Salonu’nda Beykoz Belediyespor’u ağırlayacak. Aynı gün saat 17.00’da Güneysuspor, Güneysu Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Bu hafta sonu Süper Lig’de oynanacak 1. hafta maçlarının tamamı, Türkiye Hentbol Federasyonu’nun THF TV Youtube kanalından anlatımlı ve canlı olarak yayınlanacak. Kadınlar ve Erkekler Süper Lig maçlarının istatistikleri ise Türkiye Hentbol Federasyonu’nun thflive.com adlı web sitesinde anlık olarak takip edilebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.