Dolar 32,5709
Euro 34,9658
Altın 2.445,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 20°C
Hafif Yağmurlu
Rize
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Ç.Rizespor takımı bundan sonra hedefine bakmalı

Ç.Rizespor takımı bundan sonra hedefine bakmalı
A+
A-
06.10.2021
429
ABONE OL

Ç.Rizespor Galatasaray müsabakasında hakem hataları futbolun dışına cıktı müsabakanın futbolu dahi konuşulamadı.

Batığımızda hakemin vermediği ikinci sarı karttan kırımızı karlar vermediği faul  ve golün oluşumu tam bir rezaletti.

İki takımın bir oyuncudan dolayı bir birine sataşması sonucunda gelişen olaylar maç öncesi açıklamalar ve maç. İnanılmaz hakem hataları vardı F.Muslera’ya ıkıncı sarıdan kırmızı kart M.Mohamed’e ikinci sarıdan kırmızı kart ve oyuncu sakatlanmış sahada tedavi oldu dışarı çıkması gerekirken oyuncu dışarı maça devam etmesi gibi, uçuncu golde barız uç faulden sonra golün oluşu olacak şey değil Ç.Rizespor resmen doğranıyor bu güç nerden geliyor bunu senlerdir anlayamadık daha çok da Galatasaray maçlarında .

Bir kere kimse kusura bakmasında Ç.Rize GS arasındaki dalaşmaların sonrasında Hamza hoca GS Ç.Rizespor’a yedirmezdi çünkü yaptığı oyuncu değişiklerinden ben bunu anladım yanılmışta olabilirim ama Hamza hocanın eli mahkûm. Bu oluşum hakemiyle her şeyiyle maçtan önce oluşmuştu.

Çünkü Hamza hoca yarın Rize’den gider amma Gs camiası her zaman onun için bir mekândır dolayısıyla yapılan oyuncu değişikleriyle bu acık acık ortaya cıktı.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda hala futbolu yazamadığımız kaçıncı satıra geldik işte bir örnekte burada.

Baktığımızda Ç.Rizespor’da Hamza hocanın ilk on biri iyiydi oyuncu değişikleri kotu oldu.

Mesela oyunu iki yönlü oynayan adam eksilten koşan basan bir oyuncu A.Umar oyundan alındı, yerine hücum yönü olan oyunu tek taraflı oynayabilen hazır olmayan Bolasie oyuna alındı, işte o an Ç.Rizespor takımı bir oyuncu geriye duştu oyunda Galatasaray’a üstünlüğü vermiş oldu. Oyundan Cemali cıktı Alberk oyuna girdi Ç.Rizespor takımı tamamen sol tarafı boşaltmış Galatasaray takımına koridor oldu.

Yetmedi takımın gardını kırmaya adım adım ilerleyen Hamza hoca oyundan F.Boldrin’ı aldı ,yerine Deniz oyuna girdi F.Boldrin ayağında top tutabilen oyunu yönlendirebilen rakımın önlem aldığı Boldrin oyundan çıkınca  ve Ç.Rizespor oyuncu değişikleriyle asklında rakibe  teslim oldu .

Aşı olmadık maça gidemiyoruz TV den seyrettiğimiz kadarıyla, Ç.Rizespor bu müsabakada daha iyi oyun ortaya koydu belki oyuncu değişiklerinde Ç.Rizespor’un kardı düşürülmeseydi Galatasaray takımını hakem yardımı olması mağlubiyeti getirmezdi Hamza hoca yaptığı oyuncu değişikleriyle resmen takımının gardını düşürdü.

Baktığımızda penaltı olduğu noktada penaltıyı atamayan Ç.Rizespor on kişi kalmış rakibine karşı topa sahip olması gerekirken topu rakibe verdi topun peşine koştu. Oysa rakibin on kişi sen topa sahip olmalısın rakibe topu vermemelisin, e tabı oyuncu değişiklerinde topa sahip olabilen oyunculardan oyundan çıkarıldı.

Oyunun son dakikalarında bu pozisyonda gole giden oyuncuya neden faul yapmaz oda enteresan bir durum bunun da üzerine durulmalıdır oyuncular neden bu kadar sorumsuz.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda her zaman saha dışında konuşmalara karşıyım, çünkü oyun sahada oynanıyor oynadığın oyunla sahada konuşacaksın.

 Diğer turlu konuşunca mahcup oluyorsun, dolayısıyla cümleleri iyi seçeceksin yâda susacaksın susarsan maçtan önce ve mağlubiyet sonrası daha iyi sonuçlarla karşı karşıya kalırsın daha iyi motive olursun, bazen de konuşunca rakibi motive etmiş oluyorsun ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma bu atasözü boş bir söz değil.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç.Rizespor takımı bundan sonra hedefine bakmalı, bazı güçler Ç.Rizespor’u hedefinden şaşırtıp olmadık şeylerle oyalayıp hedefinden şaşırtılıp küme düşürülmeye çalışılıyor. Bu noktada daha çok birliktelik daha çok kenetlenmek destek vererek takıma sahip çıkmak olmalı.

Bunun yanında Ç.Rizespor Başkanı takımdan uzaklaşmamalıdır ,Başkan bu donem bu kaos atılana kadar adeta takımla yatıp kalkmalıdır gün birleşik beraberlik günüdür.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.