Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 18°C

TFF’dan Kara Vicdanlıya Tarihi Ceza Vermişmiş

TFF’dan Kara Vicdanlıya Tarihi Ceza Vermişmiş
A+
A-
07.10.2021
945
ABONE OL

Merkez Hakem Kurulu’nun Çaykur Rizespor – Galatasaray maçının orta hakemi Ali Palabıyık’a ligin ikinci yarısına kadar maç vermeyeceği bildirildi.

Çaykur Rize-Galatasaray maçında yaşananlar, Trabzonspor’un hakem kararlarına isyanı, Beşiktaş’ın Sergen Yalçın’ın atılması ve onun öncesindeki pozisyon konusundaki itirazları, F.Bahçe’nin hatalara tepkisi başta olmak üzere tüm kulüpler hakemlerden şikâyetçi olmuştu.

MHK’nin, Rize-Galatasaray maçının orta hakemi Ali Palabıyık’a 2. yarıya kadar maç vermeyeceği kaydedildi.

Çaykur Rize- Galatasaray maçında yaşananlar, Trabzonspor ‘un hakem kararlarına isyanı, Beşiktaş ‘ın Sergen Yalçın’ın atılması ve onun öncesindeki pozisyon konusundaki itirazları, F.Bahçe’nin hatalara tepkisi başta olmak üzere tüm kulüpler hakemlerden şikâyetçi olmuştu.

TARİHİ CEZA! 2. YARIYA KADAR…
Toplantı sonrası MHK’nin değişmesi için kulüplerin, TFF’ye ortak yazı yollayacağı öğrenildi. Sabah’ın haberine göre; MHK’nin, Rize-Galatasaray maçının orta hakemi Ali Palabıyık’a 2. yarıya kadar maç vermeyeceği kaydedildi.

NE OLMUŞTU?
Maçın uzatma anlarının bitmesine rağmen 90+10’da Diagne’nin tartışmalı asisti maçın önüne geçmişti. Eski hakem Deniz Çoban o golü yorumladı.

“GOLÜN %100 İPTAL EDİLMESİ GEREKİRDİ”
Deniz Çoban, Ali Palabıyık için, ”Performansı kötü, morali kötü, Rize maçına verildi. Bu golün %100 iptal edilmesi gerekirdi. Spor tarihi için ilginç bir gece yaşandı. Bu maçta yaptıklarının hiçbir izahı kalmadı. Bu pozisyonda 3 tane faul var, gidiyor gol oluyor. VAR öyle demiş, hakem böyle demiş… Arkasını dönmüş pozisyona… Bu kadar kritik bir anda hiçbir şeyden haberi yok. Bugün Ali Palabıyık sahada değildi.” demişti.

Son golde VAR’a gidilmesini beklediklerini belirten Tahir Kıran, “Son golde sanırım elektrikler kesildi, VAR ile iletişim koptu. Riva ile görüşemediler sanırım. Ali Palabıyık kendine yakışanı yaptı, maçı güzel şekilde idare etmiştir. Herkes VAR’a gidecek diye düşündü. Bir anda düdüğü çaldı maçı bitirdi. Skor tabelası ondan 2-2 kaldı. Benim takımım bir gün böyle maç kazanırsa, ben kendime yediremem” diye konuşmuştu.

MUSLERA ÇILGINA DÖNMÜŞTÜ
Rizesporlu Cemali’nin topu dışarıdan çevirdiğini düşünen Muslera, oyunun devam etmesinin ardından yardımcı hakeme sert itirazlarda bulunmuştu. Hakem Ali Palabıyık’ın sarı kart göstermesine rağmen tecrübeli kaleci itirazlarını sürdürmüştü. Gördüğü sarı kartın ardından topa vurarak tepkisine devam eden tecrübeli eldivenin kırmızı kart görmesi gerektiği de konuşulmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.