Dolar 32,3266
Euro 35,0730
Altın 2.302,01
BİST 9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 18°C
Az Bulutlu
Rize
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Bu Hafta Süper Lig’e Neden Maç Yok

Bu Hafta Süper Lig’e Neden Maç Yok
A+
A-
26.01.2022
320
ABONE OL

Süper Lig bu hafta neden maç yok? Süper Lig’e neden ara verildi?

Bu hafta neden Süper Lig’de maç yok? Süper Lig’de 23.hafta 23 Ocak Pazar akşamı oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçıyla tamamlandı. Futbolseverler ise ‘Neden 4 Şubat’a kadar maç yok?’ sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki, Süper Lig’de neden maç oynanmıyor. Süper Lig 24.hafta ne zaman?

Süper Lig’de heyecan 23.hafta maçlarıyla devam etti. Futbolseverler ise 24.haftan maçlarının ne zaman oynanacağını araştırmaya başladı. Peki, bu hafta neden ligler yok?

Süper Lig bu hafta neden maç yok? Süper Lig’e neden ara verildi?

Süper Lig’in 24.haftası 4 Şubat’ta başlayacak. Futbolseverler ise 28-29-30 Ocak tarihlerinde neden lig maçlarının oynanmayacağını merak ediyor. Önümüzdeki hafta sonu Dünya Kupası Güney Amerika Eleme maçları oynanacak. Bu sebeple 24.hafta maçları ayın 4’ünde oynanamaya başlayacak.

28 Ocak Cuma

Ekvador – Brezilya

Paraguay – Uruguay

Şili – Arjantin

Kolombiya – Peru

29 Ocak Cumartesi

Venezuela – Bolivya

1 Şubat Salı

Bolivya – Şili

2 Şubat Çarşamba

Uruguay – Venezuela

Arjantin – Kolombiya

Brezilya – Paraguay

Peru – Ekvador

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.