Dolar 32,4997
Euro 34,9321
Altın 2.433,52
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 26°C
Hafif Yağmurlu
Rize
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Rize İl Özel İdaresi Personel Alacak

Rize İl Özel İdaresi Personel Alacak
A+
A-
21.03.2022
710
ABONE OL

Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, 9 farklı branşta toplam 30 kişi istihdam edeceklerini açıkladı. Sarı, başvuruların 21 – 25 Mart 2022 tarihleri arasında Rize il Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğüne yapılacağını kaydetti.

Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, düzenlediği basın toplantısında kurum bünyesinde istihdam etmek üzere 2 iş makinesi şoförü, 3 kanal kazıcı operatörü, 2 greyder operatörü, 5 yükleyici operatörü, 3 silindir operatörü, 1 ekskavatör operatörü, 3 katı atık toplayıcı, 6 atölye ustası ve 5 su ustası olmak üzere toplam 30 kişiye istihdam sağlayacaklarını kaydetti.

Sarı, başvuruların Rize il Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğüne  21 – 25 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Alımı gerçekleştirilecek kişi sayısının 3 katı (90 kişi) Noter kurası ile belirlendikten sonra işe girecek adaylar mülakatla belirlenecek.

Başvuruda bulunacakların 1 yıl Rize’de ikamet şartı olup 35-40 yaşını geçmemiş olacak.

Noter kurası 11 Nisan’da çekilecek. İşe girecek adaylar 29 Nisan’da işe başlayacak. 

TÜM KATEGORİLERDEKİ ALIMLAR İÇİN GENEL ŞARTLAR

1. 657 sayılı kanunun 48 inci maddesinin (1), (4), (5), (6), numaralı bentlerinde belirtilen şartları taşımak,

2. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık, malullük veya benzeri aylık almaya hak kazanmamış olmak, (Başvuru sahipleri herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmadıklarına dair beyanda bulunur.)

3. Şirketimiz, İdaremiz ve idaremizin ortağı, hisse sahibi, kuruluş ortağı veya iştiraki olduğu vb. birlik, şirket, bölge müdürlüğü kuruluşu vakıf vb. veya bunlar tarafından kurulan şirketlerde ve iştiraklerde personel veya alt işveren işçisi veya benzeri her türlü personel olarak çalıştığı iş sözleşmesinden dolayı geçmişe dönük herhangi bir hak, alacak talebinde bulunmayacağını, açılmış dava veya icra takibi var ise feragat edeceğini dair yazılı beyanda bulunmak,

4. İşbaşı yapan personellerin Sigorta giriş tarihinden itibaren 2 aylık deneme süreçleri olacaktır. Deneme süreci sonunda ilgili Müdürlük tarafından değerlendirilip verilecek uygunluk veya yeterlilik görüşüne göre iş akitleri kesinlik kazanacaktır. Uygun veya yeterli görülmeyen personelin iş sözleşmesi hiçbir hak veya menfaat verilmeden işveren tarafından tek taraflı sonlandırılacaktır. İş sözleşmesi sonlandırılan personel yerine sıradaki yedek personel çağrılacaktır. Bu maddede gecen hükümler yedekten çağrılan personel içinde aynen uygulanacaktır. Personelin ücreti, Şirketimizin mevcut karara bağlanan ve süresi en son bitecek toplu iş sözleşmesinin bitim tarihine kadar bu toplu iş sözleşmesinin uygulanması suretiyle oluşan emsal unvan veya pozisyondaki ücret ile diğer mali ve sosyal haklardan fazla olamaz. Bu madde ile ilgili, İl Özel İdareleri Şirketlerinin Üyesi Bulunduğu Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile Türkiye Yol, Yapı, İnşaat İşçileri Sendikası (YOL-İŞ SENDİKASI) arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesine ait 21.09.2021 tarihli Protokolün Ücret Zammı başlıklı 34. Maddesinin e) bendi hükümleri uygulanacaktır.

5. Başvuru sahiplerinin beyanı veya sunmuş oldukları evrak ve belgelerde gerçeği yansıtmayan bir durum tespit edildiği anda başvurusu değerlendirme dışı bırakılacaktır. Gerçeği yansıtmayan durum işe başladıktan sonra tespit edilir ise iş sözleşmesi tazminatsız olarak tek taraflı fesih edilecek olup çalışmışlık karşılığında ödenen her türlü nakdi tutar yasal faizi ile birlikte geri alınacaktır.

6. Başvuru sahipleri hakkında 12/1/2018 tarihinde 14/2/2000 tarihli ve 2000/284 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliğine uygun olarak başvuru sırasında ilgili Yönetmelik ekindeki form doldurulmak suretiyle arşiv araştırması yapılması için teslim edecektir.

7. Şirketimiz ve Şirketimizin %100 hissesi sahibi olduğu Rize İl Özel İdaresi, Başvuru sahibi personeli çalıştığı süre içerisinde Rize Merkez veya Tüm İlçelerinde (İl sınırının tamamı) görevlendirebilir, fazla mesai yaptırabilir. (Afet Durumunda Ülke Genelinde)

8. Yapılacak sınav ve değerlendirmelerde yeterli görülmeyen başvuruların olması durumunda puan sırasına göre belirlenen listedeki başvurular sırası ile değerlendirilecektir. Değerlendirme, mülakat ve sınavlar sonunda eşit olan başvurularda iş tecrübesi, eğitim ve kamu tecrübelerine bakılacak olup, eşitliğin bozulmaması durumunda noter huzurunda kura çekimi yapılarak hak sahibi belirlenecektir.

9. Adayların başvurudan önceki çalıştığı işyerlerinden; “SGK çıkış nedeni (4857/26) disiplin kurulu kararı ile fesih/İŞKUR çıkış nedeni disiplin kurulu kararı ile fesih (4857/25)” nedenleri ile iş akdi sonlandırılmış olmamalı.

10. Şartnamede geçmeyen hükümler ile alakalı ilgili mevzuat yaptırımları uygulanır.

11. Bahse konu işçi alımı, çalıştırılması ve sonlandırılması dahil bu iş ve işlemler ile alakalı tüm anlaşmazlıklarda Rize İli Mahkemeleri yetkilidir.

12. Başvuru sahibi bu şartların tamamını başvurusu ile kabul etmiş sayılır. 

AĞIR KAMYON ŞOFÖRÜ ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. E Sınıfı Sürücü Ehliyetine Sahip, Tercihen SRC 5 – ADR Tehlikeli Madde Taşımacılığı Yeterlilik Belgelerine, Ağır Vasıta (Kamyon, Tır Vb.) Kullanım Belgesine Sahip Olmak,

2. Kendi Branşında En Az 2 Yıl İş Deneyimi Olmak Ve Resmi Belge İle Belgelemek. (8332.09 – 8331.02- 8332.02- 8332.03 Meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK Dökümü Belgesi İbraz Edilecektir.)

3. Ağır Ve Tehlikeli İşlerde Çalışmasına Engel Olacak Bir Hastalığının Bulunmadığı, Seyahat Engeli Olmaksızın Arazi Şartlarında Çalışabilir Olduğuna İlişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından Sağlık Raporu Alabilecek Durumda Olmak. (İş Sözleşmesi Safhasında Kamu Sağlık Kurumlarından Sağlık Raporu İstenecektir.)

4. Rize İli Sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan Başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

5. İlan Tarihi İtibariyle 40 Yaşını doldurmamış Olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup;

– Diploma, ehliyet

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (8332.09 – 8331.02- 8332.02- 8332.03 Meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli sicil belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi

AĞIR ŞASE USTASI ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Ağır İş Makinası (Greyder, yükleyici, kanal kazıcı ve ön yükleyici, eskavatör vb.) tamir/ bakımı ustalık belgesine sahip olmak.

2. Kendi branşında en az 5 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (7213.17-7233.18 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

3. En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

5. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. (İlan Başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

6. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup;

– Diploma, ustalık sertifikası, ehliyet,

– Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu,

– Kendi branşında en az 5 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (7213.17-7233.18 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi.

BEKO LODER KAZIYICI VE YÜKLEYİCİ OPERATÖRÜ ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Beko loder kazıyıcı ve yükleyici operatörlüğü belgesine sahip olmak.

2. Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (8342.26-8344.01-8342.33 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK Dökümü Belgesi İbraz Edilecektir.)

3. En az G sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

5. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

6. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup,

– Diploma, operatörlük sertifikası, ehliyet

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (8342.26-8344.01-8342.33 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi

EKSKAVATÖR OPERATÖRÜ ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Kazıma ve yükleme (ekskavatör) iş makinası operatörlüğü belgelerine sahip olmak.

2. Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. 8342.07-8342.05-8342.17-8342.08-8342.31-8342.33 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

3. G sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

5. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan Başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

6. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup,

– Diploma, operatörlük sertifikası, ehliyet

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. 8342.07-8342.05-8342.17- 8342.08-8342.31-8342.33 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi İbraz Edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi.

GREYDER OPERATÖRÜ ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Greyder operatörlüğü belgesine sahip olmak.

2. Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (8342.11-8342.33 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

3. G sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

5. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

6. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup,

– Diploma, operatörlük sertifikası, ehliyet

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (8342.11-8342.33 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi

KAPORTA USTASI ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Endüstri Meslek Lisesi Makine veya Metal Teknik Kaynakçılık Bölümü mezunu olmak. Ustalık belgesine sahip olmak.

2. Kendi branşında en az 5 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (7213.10 –7213.25-7233.18 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

3. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

5. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

6. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup,

– Diploma, ustalık sertifikası, ehliyet,

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– Kendi branşında en az 5 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (7213.10 –7213.25-7233.18 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi

KATI ATIK TOPLAYICI ARKA ELEMANI İŞÇİ ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. En az ilköğretim mezunu olmak.

2. En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

3. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

4. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

5. İlan tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1987 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup,

– Diploma, ehliyet

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi.

KAYNAK USTASI ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Kaynak ile ilgili ustalık belgelerine sahip olmak.

2. Kendi branşında en az 5 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (7212.07-7212.40-7212.39-7212.12-7212.33-3119.08-3119.61-7212.37-7212.32- 7233.18 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

3. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

5. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan Başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

6. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup,

– Diploma, ustalık sertifikası, ehliyet,

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– Kendi branşında en az 5 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (7212.07-7212.40-7212.39- 7212.12-7212.33-3119.08-3119.61-7212.37-7212.32-7233.18 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi.

OTO ELEKTRİK VE ELEKTRONİK USTASI ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Ağır vasıta ve hafif araçlar ile iş makinelerinin elektrik sistemlerinin tamir / bakımı ustalık belgesine sahip olmak.

2. Kendi branşında en az 5 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (7412.19-3115.45-7233.18 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

3. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

5. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

6. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup,

– Diploma, ustalık sertifikası, ehliyet,

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– Kendi branşında en az 5 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (7412.19-3115.45-7233.18 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi.

SİLİNDİR OPERATÖRÜ ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Silindir operatörlüğü belgesine sahip olmak.

2. Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (8342.15 -8342.33 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

3. G sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

5. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan Başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

6. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup,

– Diploma, operatörlük sertifikası, ehliyet,

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (8342.15 -8342.33 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi

SU TESİSAT USTASI ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Endüstri Meslek Lisesi Sıhhı Tesisat bölümü mezunu olmak aynı alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak.

2. Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (7126.05 – 7126.10 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

3. En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

5. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan Başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

6. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup,

– Diploma, Ustalık veya Kalfalık belgesi, ehliyet,

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (7126.05 – 7126.10 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi.

YÜKLEYİCİ OPERATÖRÜ ALIMINDA ÖZEL ŞARTLAR

1. Yükleyici (Loder) operatörlüğü belgesine sahip olmak.

2. Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (8344.01-8342.26-8342.33 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

3. G sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif olarak araç kullanabilen.

4. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü resmi sağlık kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak. (İş sözleşmesi safhasında kamu sağlık kurumlarından sağlık raporu istenecektir.)

5. Rize İli sınırları içerisinde 1 yıldır ikamet ettiğine dair E-Devlet sistemi üzerinden alınmış “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu” belgesi. İlan başlangıç tarihinden sonra ikametini İl sınırları içine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

6. İlan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1982 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaatlar şahsen yapılacak olup,

– Diploma, operatörlük belgesi, ehliyet,

– Tarihçeli yerleşim yeri bilgileri raporu,

– Kendi branşında en az 2 yıl iş deneyimi olmak ve resmi belge ile belgelemek. (8344.01-8342.26-8342.33 meslek kodunda fiilen çalıştığına dair SGK dökümü belgesi ibraz edilecektir.)

– 2 adet fotoğraf,

– Nüfus cüzdanı fotokopisi,

– Adli Sicil Belgesi,

– Askerlik terhis veya muaflık belgesi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.