Dolar 32,3849
Euro 35,0576
Altın 2.326,64
BİST 9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Parçalı Bulutlu
Rize
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Ç.Rizespor’da Vagner Love sesleri

Ç.Rizespor’da Vagner Love sesleri
A+
A-
28.06.2022
348
ABONE OL

Vagner Love Türkiye’ye geri mi dönüyor? Çaykur Rizespor eski Beşiktaşlı Vagner Love’ı transfer etmek istiyor

Ülkemizde bir dönem Alanyaspor ve Beşiktaş formalarıyla dikkatleri çeken Vagner Love’ın yeni sezonda tekrardan Türkiye’ye dönmesi bekleniyor. Eski gol kralı Vagner Love yeniden Türkiye’ye mi gelecek? Çaykur Rizespor Vagner Love transferini bitirmek istiyor.

Geçtiğimiz sezonda Spor Toto Süper Lig’e veda eden Çaykur Rizespor, önümüzdeki sezonda Spor Toto 1. Lig’de liderliği göğüsleyerek şampiyon olup yeniden Süper Lig’e geri dönmek istiyor.

Transfer dönemi Rize’de hareketli geçecek

Bu noktada Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yeni sezon öncesinde planlamalar yapan Çaykur Rizespor, kadrosunda büyük değişimler yaşaması bekleniyor. İkinci lige düşmesiyle birlikte kadrosundan birçok ismin takımdan ayrıldığı Çaykur Rizespor’da Bülent Korkmaz ve ekibiyle gerçekleştirilen görüşmelerde takıma yapılacak olan yeni takviyeler konusunda fikir alışverişlerinde bulunuluyor.

Rizespor’dan transferde büyük sürpriz!

Ülkemizde Alanyaspor ve son olarak Beşiktaş formasını giyen Brezilyalı golcü Vagner Love’ın menajerler aracılığı ile Çaykur Rizespor’a önerildiği ortaya çıktı. Yönetim bu transferde kararı Bülent Korkmaz’a bırakırken, başarılı teknik adamın bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Son olarak Danimarka Ligi’nde forma giymişti

38 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Vagner Love, geçtiğimiz sezon Danimarka Ligi ekiplerinden Midtjylland formasını giymişti. Midtjylland formasıyla geçen sezon toplamda 22 karşılaşmaya çıkan Vagner Love, bu maçlarda 6 gol ve 3 asistlik bir katkı sağladı. Sezon sonunda ise sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılan Vagner Love, bonservisini eline alarak serbest statüde olmaya başladı.

Rizespor oynadıkça kazanmasını istiyor

Vagner Love’ın Süper Lig’de geçtiğimiz senelerde gol kralı olması, oyun tarzının Rizespor’a uygun olması gibi nedenlerden dolayı transfere sıcak bakılırken, oyuncunun ilerleyen yaşı nedeniyle yapılacak olan sözleşmede kulüp kendisini güvenceye almak istiyor. 38 yaşındaki Vagner Love’ın senelik ücretini düşük tutmak isteyen yönetim maç başı ve gol primleri ağırlıklı olmak üzere bir sözleşme imzalamak istiyor.

Transfer bu hafta resmiyet kazanacak

Brezilyalı golcünün menajeri aracılığı ile yapılan görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenilirken, Çaykur Rizespor ile Vagner Love cephesinin bu hafta içerisinde transferi resmen açıklaması bekleniyor.

Haber365 Spor ÖZEL
Serkan MorovaSerkan Morova serkan.morova@haber365.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.