Dolar 32,4432
Euro 34,7597
Altın 2.441,10
BİST 9.919,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Az Bulutlu
Rize
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Rize Belediyesinden Rize Didi Stadyumunun Önünde Üst Geçit Çalışmaları

Rize Belediyesinden Rize Didi Stadyumunun Önünde Üst Geçit Çalışmaları
A+
A-
07.01.2023
250
ABONE OL

Rize Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Karayoları Genel Müdürlüğü işbirliğiyle şehrimizde bulunan üst geçitlerin bir kısmı yeniden düzenlenirken, üst geçit ihtiyacı olan diğer bölgelerde de yeni üst geçit yapım çalışmaları devam ediyor.

Rize’de vatandaşlarımızın sahilde bulunan sosyal alanlara daha rahat ulaşımını sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten Rize Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde bulunan üst geçitlerin bazılarına rampalar yerleştirerek vatandaşlarımızın bebek arabalarıyla ve tekerlekli sandalye ile daha rahat hareket edebilecekleri “Engelsiz Rize” için çalışmalarını sürdürüyor.

ÇAYKUR önündeki üst geçitte bulunan asansörün yakın bir zamanda yeniden aktif hale getirilmesi için adım atan Rize Belediyesi, genel anlamda tüm üst geçitlerde yağmurlu hava şartlarını da göz önünde bulundurarak kaygan zeminleri kauçuk kaplayarak daha güvenli hale getiriyor.

Ayrıca çalışmalar kapsamında ihtiyaç doğan bölgelerde Karayollarıyla irtibata geçerek yeni üst geçitlerin şehrimize kazandırılması için adımlar atıyor. Yapılan girişimler sonucu Terminal önünde yeni bir üst geçitin yapımına başlanarak sahilde bulunan spor alanlarına vatandaşlarımızın güvenli geçişi sağlanmış olacak.

Çaykur Didi Stadyumu yanında yapılan üst geçitin Arıcı Sokağa ek bağlantısı yapılarak yayaların trafikle hiçbir bağlantısı olmadan doğrudan sahile ulaşmalarının önü açıldı. Böylece maç günlerinde de vatandaşların güvenli bir şekilde karşıya geçmeleri sağlanmış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.