Dolar 32,5104
Euro 34,9320
Altın 2.437,02
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Hafif Yağmurlu
Rize
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Ç.Rizespor’da forma aslanın ağzında

Ç.Rizespor’da forma aslanın ağzında
A+
A-
23.02.2023
294
ABONE OL

Yeşil – Mavili takımda devre arası transferi ile birlikte forma rekabeti oldukça kızıştı.

Ligin ilk yarısında bazı bölgelere devşirme oyuncu çekerek maçları tamamlayan Ç.Rizespor’da devre arası yapılan 10 takviye ile forma savaşı başladı.

Yeşil -mavili takımda kaleci Tarık’ın eldivenleri banko görünüyor. Bu bölgeye yönetim transferin son saatlerinde Hatayspor’dan Abdullah’ı alarak yedek kaleci Zafer ile birlikte kaleyi sağlama almış oldu.

Atmacada bir başka banko isim ise sağ bek Oğuz Ceylan. İlk yarı Kerem Kalafat’ın sakatlığı, Gökhan Gönül’ün kadro dışı kalması ardından o bölgeye Mithat ve Emircan’ı çeken Ç.Rizespor’da devre arası transferi Oğuz Ceylan sağ bekin ilk sahibi konumunda yer alıyor. Tecrübeli oyuncunun ligde üç sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncunun yedeği ise Mithat Pala gözüküyor.

STOPERDE DENGELER DEĞİŞEBİLİR!..

Ç.Rizespor’da stoperlerde son transfer Sinan Osmanoğlu sonrası dengeler değişti.

Sakatlığı bulunan Bahadır Öztürk sonrası Sinan & Emirhan Topçu partnerliği ilk akla gelen ikili olurken, son haftalarda artan formu ile genç stoper Seyfettin Anıl Yaşar formaya yakın oyuncu durumunda yer alıyor.

Yeşil – mavili takım sol bekte ilk yarı Alberk & Ercan ikilisini izlemişti. Yönetimin son gün hamlelerinden olan Gaziantep FK takımının tecrübeli sol bek oyuncusu Halil İbrahim Pehlivan transferi sonrası o bölgede de dengeler değişti. Yeni transfer H. İbrahim Pehlivan sol bekte tapu sahibi olurken, bu bölgede devre mülk kiracıları ise Alberk ve Ercan olacak.

ORTA SAHA GÜÇLENDİ!

Orta saha bölgesinde ligin ilk yarısında büyük sıkıntı yaşayan temsilcimizde bu bölgeye gelen takviyelerle iyice güçlendi.

Başakşehir takımından transfer edilen Azubuıke bu alanda banko isim. Yanında eskilerden tecrübeli Alper Potuk ve yeni transfer Ogün Özçiçek sezonun geride kalan maçları için teknik direktör Bülent Korkmaz’ın değişmezleri arasında yer alacak.

Bu bölge için ligin ilk yarısında büyük yük çeken tecrübeli Koray Altınay’ın karın bölgesinde yaşadığı sakatlık devam ediyor. Gurbetçi oyuncu Koray’ın dönüşü 2 – 3 haftayı daha bulacağı öğrenildi. Bir diğer ilk yarıda forma şansı bulan genç Mithat Pala ise şimdilik bu bölge için yedekte bekleyecek gibi gözüküyor. Mithat Pala, aynı zamanda sağ bek Oğuz Ceylan’ın da rotasyonda, sakatlıkta veya kart cezası konumunda alternatifi durumunda yer alan ilk isim.

FORVET SİYAHA BOYANDI!

İlk yarı forvet bölgesinde büyük sıkıntı yaşayan temsilcimizde yapılan takviyeler göz kamaştırıyor.

5 AFRİKA BİR BREZİLYA!

Bu bölgede kanatta yer alacak isimler İbrahim Olawoyin, Bolaise, Hagi Osman ve Amilton arasında büyük rekabet olacak. Bu isimlerden forması banko olan şimdilik Olawoyin. Diğer oyuncular her maç öncesi ve maç içinde hocalarından forma bekleyecek. Yeşil – Mavili takımda beklenen santrafor takviyesi ise Japon liginden Kamerunlu Mary Honi ismi ile olmuştu. Bir diğer kanat oyuncusu Ugandalı Faruk Miya ise şimdilik apronda bekleyecek oyuncu.

PERFORMANSI İYİ OLAN FORMAYI KAPAR

Ç.Rizespor’un forvet bölgesinde santrafor Kubilay Kanatsızkuş ve kanat oyuncuları Emircan ve Benhur Keser ikilisi ise hocasında forma şansı bekleyecek isimler. Bu oyunculardan Emircan Altıntaş’da ise sakatlık sorunu devam ediyor. Oyuncunun önceki yıllarda ayağına takılan vida alındı ve iyileşme süreci 1 -2 hafta daha devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

GİTTİ – GİDİYOR’A DÜŞENLER VAR!..

Atmacada son olarak kadroda pek düşünülmeyen Curaçao adalarından santrafor Hurk ve Grahovac dışında yerli oyunculardan Sefa Yılmaz ve Deniz Hümmet şimdilik idman topçusu olacaklar.

Yeşil – mavili takımda geçen sezon teknik direktör Bülent Uygun’un ısrarla aldırdığı ve yıllık 950 bin avro keş para alan çakma Ronaldo Mendes ise oturduğu yerden para kazanmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Atmacada ligin ilk yarısında tatile çıkan Selim Ay kiralık olarak Altınordu takımına, Eren Albayrak ise bonservisi ile Bodrumspor’a bir diğer izinli olan Gökhan Gönül ise izin sonrası bireysel olarak Rize’de idman yapmaya devam ediyor. Takımda bir diğer giden oyuncu ise Papa oldu. Bu futbolcu geldiği takım olan Romanya’nın Sepsi ekibine kiralık olarak geri döndü.

Ajans53

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.