Dolar 32,3601
Euro 34,6576
Altın 2.393,01
BİST 10.199,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 16°C
Hafif Yağmurlu
Rize
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Rize’nin yüksek köylerine kar baskını  

Rize’nin yüksek köylerine kar baskını  
A+
A-
18.12.2023
143
ABONE OL

RİZE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU. AYDER VE HANDÜZÜ BÖLGELERİNE BEYAZ BİR ÖRTÜYLE ÖRTÜLEN DOĞA, BÖLGE SAKİNLERİNİ VE ZİYARETÇİLERİNİ KARIN KEYFİNİ ÇIKARMAYA DAVET EDİYOR.

Rize’nin bu kış manzarası, bölgeye özgü güzelliklerin karla buluşmasıyla büyüleyici bir atmosfer oluşturdu.

Kar yağışının ardından, bölgedeki köylerde ve yaylalarda beyaz bir örtüyle kaplanan evler, ağaçlar ve dağlar, kartpostallardan fırlamış gibi görsel bir şölen sunuyor.

Soğuk havaya rağmen, bölge halkı ve ziyaretçiler, karın tadını çıkarmak ve bu eşsiz manzaranın keyfini sürmek için dışarıda vakit geçiriyorlar. Özellikle Ayder ve HanDüzü bölgeleri, kışın güzelliklerini doyasıya yaşamak isteyenler için popüler destinasyonlar arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.