Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 19°C
Az Bulutlu
Rize
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 17°C

Pazarspor’a Rizeli teknik direktör

Pazarspor’a Rizeli teknik direktör
A+
A-
10.07.2023
192
ABONE OL

Bu yıl TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Pazarspor’un teknik direktörlük görevine Kadir Kar getirildi.

Bu yıl TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Pazarspor’un teknik direktörlük görevine Kadir Kar getirildi.

TFF 2. Lig’de kötü bir sezon geçirerek bir alt lige düşen Pazarspor, yeni sezon öncesi takımda geçmiş yıllarda futbolcu olan ve ardından teknik direktörlük koltuğunda da oturan Kadir Kar yeniden 1 yıllığına göreve getirildi. Bugün Pazarspor tesislerinde Asbaşkan Recep Müftüoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törende Kadir Kar, Pazarspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

“İnşallah hedefimiz olan bir üst lige Kadir hocamızla çıkacağız”

Pazarspor Asbaşkanı olan Recep Müftoğlu yaptığı açıklamada kulübü tekrardan bir üst lige taşıyacaklarını ifade ederek, “Uzun araştırmalarımız sonucunda kendi evladımız olan ve daha önce Pazarspor’a hem hocalıkta hem oyunculuk da katkıları olan birisi. Bölgemizi iyi bilen, futbolcuları tanıyan Kadir Kar hocamızla anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşmadan dolayı Pazarspor olarak hepimiz heyecanlandık. İnşallah hedefimiz olan bir üst lige Kadir hocamızla çıkacağız. Kendisine hoş geldin diyorum. Kendisinin her daim yanında olacağımızı ve başarılar diliyoruz. İyi bir ekip olarak çalışıp başaracağız” ifadelerini kullandı.

“Yuvamıza geri döndük”

Pazarspor’u şampiyon yapıp tekrardan TFF 2. Lig’e çıkartacaklarını belirten Kadir Kar, “Yuvamıza geri döndük. Daha önce futbolculuk dönemimde Pazarspor’daydık. En son şampiyonlukta kadroyu oluşturan ve o mücadeleyi gösteren teknik adamdım. Genç, dinamik, Türkiye’nin üst liglerinde ses getiren bir kadro oluşturmuştuk. Neticesinde Pazarspor’la şampiyonluğu almıştık. Bu sene işler yolunda gitmedi ve düşüş oldu. Şimdi yeni bir yönetim kurulu ile beraber yine bizi tercih ettiler. Bir kez daha başta Hüseyin başkanım olmak üzere tüm yönetim kuruluna bizi yeniden bu göreve layık gördüler. Yeni bir ekip kuracağız. Sıfırdan bir kadro oluşturacağız. Burada yönetim kurulu ile istişare yaparak Pazarspor’a layık, Pazarspor formasını terleten onurlu karakterli bir kadro oluşturup bir üst lige çıkacağız” diye konuştu.

PAZARSPOR ‘DA TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE KADİR KAR GETİRİLDİ
PAZARSPOR ‘DA TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE KADİR KAR GETİRİLDİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.