Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Rize 24°C
Yağmurlu
Rize
24°C
Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 24°C

Ç.Rizespor’da bas bas bağıran kadro ve santrafor eksikliği

A+
A-
14.08.2024
140
ABONE OL

Ç.Rizespor Başakşehir karşısında her ne kadar iyi göründü verdi söylense de  Avrupa kupalarından yorgun dönen ve eksik kadrosuyla maça çıkan rakibi karşısında uç puanı hanesine yazdıramadı.

Baktığımızda Ç.Rizespor takımı sezona yaptığı transferlerle gecen yılın üzerine bir tık dahi koyamadı, kadrodan oyuncu kaybetti istenilen oyuncu alamadı  .

Ligin en zayıf kadrosuna sahip olan Ç. Rizespor takımı ligin en iyi hocalarından biriyle sahip olduğunu görüyoruz.

Bu noktadan baktığımızda gecen sezon yaşanan eksiklikleri bu sezonda yapılan transferlerle maalesef bir tık dahi gideremedi.

Yaşanan gol sorununu küme düsen gol yollarında başarılı olamayan Ankaragücü takımının santraforu alındı.

Gecen yıl beğenmediğimiz pilot santrafor Gaich’ı daha ilk maçta arar olduk gol vuruşu iyi olan gol bölgesinde iyi sızan iyi yer alan adeta golü koklayan bir oyuncu yok acilen bu takıma bir pilot santrafor lazım.

Orta sahada gereken bölgeye hala transfer yapılamadı bu takımı gecen sezondan beri bas bas bağıran bir sekiz numara eksikliği var bu bölgeye Olawoyin’ı oynatıyorsun iki noktada eksiklik yaşatıyor, neden derseniz Olawoyin daha hücuma doğru oynayabilen bir oyuncu, sekizde kilitleniyor hücumda da yeri dolmuyor.

 

On liberoya   Papanıkolaovu alındı kumaşı iyi kısmen defansif anlamda iyi oynadı ancak oyuna ağırlığını koyamadı aralarda kayboldu, oyun kuramadı hücuma iyi top servis edemedi, dolayısıyla hücum adına Olawoyin yalnız kaldı bütün yük Olawoyin’ın omuzlarına kaldı, hücumda faydalı olamadı kaleye doğru dürüst şut çekemedi.

Sezonun ilk müsabakasında Shelveyı gözler aradı oyunu yönlendiren hücuma iyi  ve çabuk toplar atan oyun içinde oyunu yönetme eksikliği yaşandı.

Ç.Rizespor gecen sezon gibi sahada arı gibi çalışmaya istek  mücadeleye savaşmaya devam  ediyor çabuk ve hızlı oynuyor  ama hala eksik bölgelere takviye yapılamadı .

Kanat oyuncularına bakıyorsun üreten oyuncular değiller bir varlar iki yoklar, rakibe baskı koyan adam eksilten dikine bir giden, iki gidemeyen, bir isabetli orta yapan, beş isabetsiz orta yapamayan, bir kaleyi tutturan beş dağlara taşlara şut çeken oyuncular.

Stoperlerde de ağır olan ters ayaklı olan oyuncudalar var beklerde sıkıntılar var yanı oyuncular iyi niyetli iyi çalışıyorlar. sahada mücadele var savaş var ama bir yere kadar. Yanı örnek arılar çalışıyor ama bal yok ,yanı iyi oynamışız ama gol yok iyi oynamakla puan alınamıyor kotu oyna gol at galip gel.

Dolayısıyla eksik bölgeler var daha ilk maç ancak Avrupa’dan yorgun donen as oyuncularını dinlendirerek maça çıkan bu Başakşehir’i yenmen gerekirdi,bu maç aslında eksik bölgeleri göz önüne koydu .

Yedek kulübende bakıyorsun kimi oyuna alpta maçı döndüreceksin Allah aşkına[R1] , Minchev   bu ülkede sıradan birinci lig takımına oynayamayacak bir oyuncuyu süper ligde Ç.Rizespor kadrosunda ,böyle bir oyuncuyu ben kabul edemiyorum arkadaşlar bu oyuncuyu oyuna almakta kadroya koymakta akıl tutulması olması gerek hocam lütfen ya.

Oyuna alınan Hadziahmetovic kalitesi tartışılmaz ancak sakatlıktan çıkmış hazır değil hazır olması ilk yarının bitimini bulur.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda bu sezon lig gecen sezondan daha kaliteli olacağını düşünüyoruz, ancak İlhan hocanın faktörüne her zaman var ama kadro olmayınca da olmaz olmuyor.

Geldiğimiz noktaya baktığımızda kenarda dersine iyi çalışan bir İlhan Palut ve öğrencileri her zamanki gibi sahada mücadele eden savaşan hızlı ve çabuk bir oyuncu topluğu ve Ç.Rizespor’da bas bas bağıran kadro ve santrafor eksikliği .


 [R1]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.